Heel tevreden, en de bestelling snel in huis

Ondanks wat vertraging door de vervoerder alles zorgvuldig verpakt ontvangen! Scherpe prijzen. Dik tevreden dus!

Netjes verpakt en snelle levering!

goed service en prima levering.

ik ben tevreden met mijn aankoop op Double F Cosmetica.

TOP!

Snelle levering,goede prijzen,veel keuze.

Perfect!

Super snelle levering. Alles netjes en mooi verpakt. Leuk en lief kaartje krijg je er bij van de verkoopster.

Makkelijke site en snelle levering

Ze hebben aan mij een vaste klant erbij hoor! Zeer tevreden over het haar

Goede service, snelle levering en goede producten!!

Fantastische en vlug ook

Voor het eerst besteld en was wat sceptisch maar in de ochtend besteld volgende middag al in huis. En dat met dat je overal leest komt later door corona. Ik ben er blij mee.

snel gemakkelijk en goedkoop

top bedrijft ik heb alles gemakkelijk kunnen vinden n snel geleverd

uitstekend

uitstekend

Snelle levering, 1/3 van de producten was helaas niet in orde.

Mijn bestelling was snel geleverd, ik had 3 keer axe gold temptation luchtje gekocht. Helaas was van 1 van de 3 de verstuiver kapot en kan ik daar niet veel mee.

Nvt

snel binnengekomen

snelle verzending en goed verpakt en de juiste informatie over het produkt.

Snelle bezorging

Bestelling werd netjes en snel (volgende dag) geleverd

Vlotte service

Dit was de eerste keer en het was echt: Vandaag besteld, morgen in huis! Dit was echt zo

Zo als altijd meteen de volgende dag binnen. Super goeie service altijd. Niks op aan te merken. Zo door blijven gaan met jullie service.

Snel antwoord op vraag over bestelling

Snel antwoord op vraag over bestelling. Goeie klantenservice

Heel tevreden

mijn bestelling was snel, correct verwerkt en bezorgd.

ruim aanbod, makkelijk bestellen en snelle levering

Zoals alle andere keren heb ik alles gevonden wat ik nodig had. Bestellen gaat gemakkelijk en de artikelen zijn de volgende dag geleverd.

Snel geleverd en alles aanwezig

Gewoon zoals het hoort, besteld, alle producten dezelfde dag nog verzonden en tijdig geleverd. Ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent.

Snelle levering, goedkoop!

Goede prijs voor de producten en het wordt super snel geleverd! Too !

Tevreden klant

Hele snele levering .. top

Gewoon niets op aan te merken

Paar flesjes gekocht. Jammer dat ze niet castor olie 1 liter hebben.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.