Excellent support!

I have been incredibly pleasure with the quality of products and excellent service that I have received from Double F!

Netjes op tijd zoals altijd. Zeer tevreden!

U vraagt mijn mening, maar ik heb mijn pakje nog niet ontvangen.

Ik kan het niet beoordelen, want mijn pakje is nog niet toegekomen. Ik heb wel een melding ontvangen dat het verzonden zou zijn. Ik wacht af!

Snel bezorgd

Uitstekend, betrouwbaar

Betrouwbaar leverancier, voor scherpe prijzen

2de maal besteld. Leuke producten! Ben fan van jullie webshop! Tot de volgende

Top gelwax snel geleverd

Prima service tegen scherpe prijzen!

prima artikel en service

Snelle en correcte afhandeling

snelle bezorging

De producten die ik bestel zijn voorzien van een fijne prijs en ook zeer snel bezorgd zelfs in deze drukke tijd

Super snel bezorgd!

Snel, betrouwbaar en een goede prijs.

Zondag besteld en woensdag afgeleverd. Mail met tack and trace code. Goede prijs en kwaliteit. In 1 woord: superblij

Super goed

Goede website, makkelijk bestellen, lage prijzen en snelle levering.

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Uit de "brand" geholpen ten tijde van corona.

Super snelle levering.

Het product was precies zoals omschreven en kwam de volgende dag meteen binnen!

Vlug geleverd

Correct en vlug geleverd

Duidelijk zonder angels

Maken waar wat ze beloven en zijn echt de goedkoopste.

Mijn favoriete tandpasta snel geleverd

Ik was aangenaam verrast dat mijn favoriete tandpasta hier nog leverbaar was.

Goeie service

Lage prijzen, goeie kwaliteit en snelle levering!

een uitstekend product

makkelijk te gebruiken

Mijn ervaring met Double F Cosmetica was geheel naar mijn tevredenheid. Snelle sevice de levertijd, alles was goed geregeld. Zal zeker nog vaker gebruik maken van deze Webshop. Dankuwel.

Goed en snelle service

Positief

Super product, snel en netjes geleverd

Super product en snel en netjes geleverd. Fijne service

Fijne ervaring!

Het is de oude formule “paradontax”

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.