Men vraagt de dubbele prijs voor oude parodontax

Het pakket kwam keurig aan en is inderdaad de oude versie van parodontax. Ik ben er erg blij mee. Tegelijkertijd, 2 voordeelverpakkingen van 12 tubes voor 140 euro, dat zijn natuurlijk woekerprijzen. Zeker als je ziet dat gewone parodontax voor 3,50 wordt verkocht, en voor de oude inmiddels 8 euro. Beetje belachelijk jongens.

Super en snelle levering

Snelle levering.

geweldig

mevrouw heeft mij aan de telefoon goed geholpen. wist even niet hoe ik moest bestellen want ik kreeg het niet verzonden en in het winkelwagentje.dus even een pluimpje voor die mevrouw .Bedankt voor de goede service

Klantvriendelijk

Eerste keer besteld. Goede prijzen . Gebruiksvriendelijke website en snel geleverd.

Snel geleverd. Top

Eerste keer besteld. Goed contact en supersnel geleverd. Niks mis mee voor m'n eerste bestelling. Houden zo No

geweldig en makkelijk

goed en makkelijk fijn hoor.

Super goed

Snelle levering! Super goeie haarverf! Erg tevreden!

Snelle verzending, prima prijzen.

Op zoek naar relaxer en creme voor mijn haar. Ik kon altijd terecht bij mijn afro kapper maar door de corona op zoek en bij deze webshop terecht gekomen. Duidelijke site en prima prijzen. bestelling werd snel verzonden en netjes verpakt aangekomen. Vanavond eindelijk van kroezend haar verlost en daarna rijkelijk smeren met zachte cocoscreme. Blij dat ik jullie gevonden heb.

Weet nog niet

Ik heb mijn beatelling nog niet ontvangen

Product is gewoon goed. En service et zo

zeer tevreden

de bestelling werd snel geleverd en producten zijn zoals beschreven

Top produit

Service rapide

Het ging goed.

Het was er best snel. alleen had ik besteld om thuis bezorgd te worden maar, ik ben het zelf gaan halen bij een ophaal service waar het afgeleverd was bij mij om de hoek. dat vond ik opzicht niet erg (gratis verzending boven 50 euro volgens mij). omdat ik het zelf ben gaan halen hoefde ik dus niet langer te wachten. Producten zijn zoals verwacht. De doos was open aan de zijkant maar, de producten waren intact. dat was het enige minpunt. Ik ben tevreden met mijn aankoop.

Zeer tevreden over de producten in het algemeen! Producten dat ik niet in een winkel kan vinden kan ik online wel kopen, dit is top! Breed assortiment, keuze genoeg

GOED

Bestellingen worden altijd snel en netjes verpakt geleverd.

Perfect!

Snelle bezorging en tevreden met de producten

Teleurgesteld

Ik heb eerder bestellingen geplaatst en mijn pakket netjes op tijd ontvangen. Dit keer heb ik nogsteeds niets van mijn bestelling/pakket vernomen.

Prima.

Snelle levering, netjes ingepakt.

Snel en goed

Aantrekkelijke prijs, snelle bezorging en prima product! Klasse!!

Snel

Vlot

Geweldig product.

Sinds ik deze heb gebruik ik geen andere meer. 1x opdoen per dag

Goed en snel

Pakketje was keurig en snel geleverd.

Mijn ervaring is prima service

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.