Snelle levering, prima producten

Dit is een goed bedrijf, levert snel en heeft prima producten tegen een goede prijs.

Excellent service

Quickly received it! Im very pleased with the service.

Super snelle service

Ben tevreden, Alles is snel bezorgd. Producten goede kwaliteit❤️

Tevrede

Snelle levering vriendelijke medewerkers aan de telefoon.... Alleen nadeel de wenkbrauw tatoostift van 5 Euro... was droog en leeg... Maar voor de rest top online winkel zal in de toekomst zeker weer bestellen...

Heel effectief, in geen woorden te beschrijven!

Het enige minpunt wat betreft double f cosmetica is dat ze later zijn komen leveren, zij weten ook niet hoe dat is gekomen, de bedoeling was dat ik het gelijk volgende dag in huis zou hebben maar kreeg het 2 dagen later, op zich geen probleem maar verlangde wel erg naar pure kokosnootolie. Dan nu mijn inspirationele verhaal: Al 25 jaar lang ga ik naar huisartsen en dermatologen omdat ik eczeem heb, vanaf mijn geboorte heb ik een bloederige schilferende lichaam, alles wat de huisartsen en dermatologen mij hebben voorgeschreven hebben juist mijn eczeem erger gemaakt. Het bleef zo doorgaan, ik moest heel duur blijven betalen omdat de producten niet in mijn verzekeringen vielen terwijl deze producten mijn eczeem erger maakten, ze hebben me gezegd er valt niets te doen aan mijn eczeem en ik moet gewoon accepteren dat ik nou eenmaal leef met een schilferende bloederige lichaam. Alsnog moest ik van hun de hele dure producten blijven gebruiken die zij me voorschreven, ik voelde mij game over en kon het niet accepteren. Ik heb nooit kunnen zwemmen zonder voor schut te staan vanwege mijn lichaam of op plekken zijn zonder dat mensen me heel lang aanstaren. Ik kom uit India, ik weet daar gebruiken ze pure kokosnootolie, mensen hebben daar hele mooie lichaam en haren, daarom besloot ik het uit te proberen. Ik voelde mij dom want mijn hele leven gebruik ik producten van dermatologen en huisartsen en dat hielp niet, dan hoe gaat pure kokosnootolie helpen? Tot mijn verbazing! Mijn bloederige schilferende lichaam is veranderd naar een mooie gladde huid, ik kan het niet geloven, dit is wat mij heeft geholpen van al mijn ellende. Iedereen staat er versteld van want nu zagen ze mij voor het eerst met een normale gladde huid. Pure kokosnootolie is zo een goeie product, ik raad het echt iedereen aan! Als deze pot op is, dan koop ik gewoon pure kokosnootolie uit de supermarkt, die is goedkoper in totaal.

Goede service, duidelijke informatie en snelle levering

Heb haarproducten besteld. De kwaliteit was goed, de levering snel en op de website was er ook duidelijke informatie. In een woord: top!

Goede prijs en snelle levering

Ik heb zelfs minder voor mijn Gilette Mach3 sensitive scheermesjes betaald als bij de Action. En dan worden ze nog thuisbezorgd ook! Zeer tevreden!

Echt top!

Het pakketje kwam snel binnen en alles zat erin wat ik had besteld! Dankjewel:)

Positief

Goed!

Goed product, prima prijs en snelle verzending

Goede afhandeling, snel geleverd.

Voldoet aan de verwachtingen

snelle verzending, producten met een lange houdbaarheidsdatum.

Super. Alle items waren heel goed en stevig verpakt zonder te veel plastic. Good job!

Duidelijk artikel omschrijving

Makkelijke site, snel geleverd.

Exact leverd wat ik had besteld en nog snel ook.

Prima winkel. Al vaker wat besteld. Juiste en snelle levering. Niks op aan te merken. Zo houden.

great service!

the order was delivered the same day and i received it the second day! great service!

Goede service. Goede prijs kwaliteit

Goede service. Goede prijs kwaliteit

Alleen maar lof

Ruim assortiment, snelle levering, met leuke attenties, goede service en een uitgebreide betalingsmogelijkheid.

Zeer fijn

Voordelig en snel !

De producten hadden een goede prijs en waren de volgende dag in huis !

Uitstekende webshop mijn bestelling netje ingepakt ontvangen.

Ik bestel regelmatig bij Double F het is een fijne webshop hier kan ik achteraf betalen wat ik zeer prettig vind.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Op zondag de bestelling geplaatst en dinsdagochtend al ontvangen. En dat in deze coronatijd. Order en verzendinformatie prima in orde. Zo ook de prijzen.

friendly and quick service

Friendly and quick service

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.