Mooie prijzen en super snelle levering!

Snelle levering! Super fijn

Mijn bestelling was snel binnen

Bezorging was laat maar het bestellen van de producten op de website, de prijs en kwaliteit zijn allemaal geweldig! Zal zeker weer hier bestellen.

Alles vlot geregeld en keurig verzorgd

Netjes verpakt, goed geleverd en binnen een week!

Prijs kwaliteit top

Goede producten

Snelle levering, eerlijke prijzen

Ik bestel al mijn haarproducten bij doubleFonline en ben zeer tevreden over de dienstverlening. Eerlijke prijzen, en snelle levering.

Snel en goedkoop!

Mijn bestelling werd snel geleverd tegen fijne prijzen

Goede service en had mijn bestelling snel binnen!

Mijn erewacht gen zijn waargemaakt

Mijn verwachtingen zijn waargemaakt!

goede prijs kwaliteit

Mascara gekocht voor zeer scherpe prijs. Heel snelle levering, na 2 dagen in huis. Moeite waard

Netjes afgehandeld

Pakketje werd bezorgd, maar miste de helft van de producten. Even gebeld en bleek dus inderdaad dat er wat mis was gegaan met het inpakken. Gelijk werden de missende producten opgestuurd en had ik de volgende dag binnen met een lief briefje en enkele test productjes! Goede service en vriendelijke dame die me hielp!

Uitstekend!!!

Overzichtelijke site, voordelige prijzen, perfecte kwaliteit. Ongelooflijke goede service en top snelheid! Een aanrader! Complimenten!

Prima materiaal het is OK......

Doe zo verder met uw service.... Uitstekend.....

Goed en zo snel leveren

Goed en zo snel leveren

Snel geregeld

Ik had o.a. loreal revitalift besteld, de prijs was interessant, daarom heb ik geshopt bij double F.

Duidelijk en super snel en super prijs!!

Super snel en super prijs!

Goed en Snelle levering

Goed en Snelle levering

Alles was goed, jammer dat DHL er alsnog 3 dagen over deed ipv 1. Had er op geanticipeerd. Nu 4 sterren anders had ik 5 sterren gegeven

Snelle levering! Uitstekend!

Mn bestelling kwam de volgende dag binnen! Heel tevreden.

Alles goed geregeld

Supersnel

Goede prijzen, snel geleverd

Makkelijk en snel.

Makkelijk en snel. De voordeligste tot nu toe.

Nooit eerder bij jullie een bestelling geplaatst, maar mijn dochter die al enkele keren bij jullie iets besteld heeft, raadde mij aan om bij jullie te bestellen. Nou, ik ben tevreden. Ik heb ik goede orde mijn bestelling ontvangen en voor de prijs hoef je het niet te laten. Top!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.