Voordelig en snel geleverd.

Voordelig en snel geleverd.

Super snel

Eenvoudig bestellen en super snel geleverd. Geleverde producten voldoen 100% aan het bestelde.

Een hele snelle levering

Echt zo correct en snelle levering

Snelle levering!

De bestelde producten zijn snel geleverd! Ik ben zeer tevreden over Double F Cosmetica!

Op aangekondigde tijd OP bestemming.

Keurig en correct.

Snelle levering, heel goed verpakt. Ik heb de producten nog niet geprobeerd

Prima levering !

Prima levering ! Ik ben blij dat ik dit product bij jullie vond omdat het bij Kruidvat bij mij in de buurt uit het assortiment gehaald is !

Snel en prima service

Er was 1 product per ongeluk niet geleverd. Met 1 appje en 1 dag werd het product nageleverd: top service.

Snel geleverd. Goed spul. Bestel zeker vaker.

Op voorraad wat ik nodig had, goede service

uitstekende webshop en prima afwikkeling en ook nog heel snel

Wij wensen uw team heel veelsucces in 2021 Catharina Borsboom-Jungslager [email protected]

Heel blij met de ruime assortiment

Eerste ervaring meteen een fijne ervaring

Een positieve ervaring, voor herhaling vatbaar

Goede prijs kwaliteit verhouding, eerlijk afbeeldingen, gemakkelijk bestellen, verschillende betaalmethodes. Ik raad Double F aan aan iedereen vooral mensen van Afrikaanse afkomst die op zoek zijn naar de juiste producten voor hun haar

Goed en vlot geleverd en netjes verpakt.

Duidelijke website, aantrekkelijke prijzen en snelle levering!

Na de bestelling wordt je prima op de hoogte gehouden van de status en wanneer je bestelling wordt geleverd.

Snel bezorg

Snel en correcte afhandeling

Mijn ervaring met Double F is super. Volgende bestelling zal zeker weer bij Double F zijn.

Iets laterdangezegd

Zeer scherp geprijsde artikelen

Lage prijs en snelle verzending. Prima

Mijn bestelling was geleverd de volgende dag en de prijs was zeer goed. Zeer tevreden .

Fantastisch!

Op 1 werkdag had ik mijn pakket al ontvangen, woon in Belgie dat was super snel! Het haar voor in te vlechten ziet er super mooi uit! Zeker een aanrader: ik bestel nogmaals!

Goede ervaring

Goede website, snelle levering.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.