Goede prijs goede service

Snel levering! Snel klantenservice

Snel geleverd en zeer tevreden met de producten

Snelle levering in goede verpakking! Producten waren niet beschadigt en zijn echt heel erg fijn!!

Snel en netjes geleverd zeer tevreden

Supersnelle levering

Tot mijn grote vreugde kon ik bij jullie het product bestellen dat niet meer in de grote supermarkten wordt verkocht. Dus meteen maar 10 stuks gekocht met nog een paar losse producten zodat ik geen bezorgkosten kwijt ben. Alles werd 2 dagen later keurig, nadat de mail was binnengekomen geleverd. Prima service.

Mooie prijs, snelle levering

Snel, bestelling in orde, communicatie duidelijk

Snel, bestelling in orde, communicatie duidelijk

excellent product en snelle levering.

Begin 'corona' snelle levering overal verhoogde prijzen en uitverkocht. Ook nu weer een run op van alles en nog wat overal lege schappen. Één keer een order plaatsen volgende dag geleverd. Top service voor een goed product. Chapeau.

Super tevreden met producten en diensten.

Double F is altijd heel snel met het vezenden en heeft een meer dan uitgebreid assortiment aan verzorgings producten. Tot volgende keer !

Alle producten bij elkaar die ik zocht

Voorheen moest ik op meerdere websites bestellen, nu alles onder één dak. Echt super handig en ook nog eens super snelle levering.

Livraison rapide, très satisfaisant

Livraison rapide, très satisfaisant. Recommandé sans hésitation.

Super snelle levering en via mail word je op de hoogte gehouden over de levering.

Goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en per mail houden ze je op de hoogte over de levering.

Snel en goedkoop

Veel keus, snelle levering en mooie prijzen, top!

Ik raad het iedereen aan ! Snelle levering !

Mag misschien wel een groter assortiment! Verder helemaal prima !

snel en volledig

snelle en nette levering van het bestelde product tegen een lage prijs

Lekker vlot binnen en super blij dat ik de oude Parodontax nog kon bestellen. Ik hoop dat de voorraad nog groot is.

Snel en keurig verpakt

Snelle service en afhandeling

Zie hierboven

Excellent

Goeie service, snel, vriendelijk en correct.

Zoals verwacht

All is good

Everything arrived in good order

Goedkoop en snelle levering

Top bedrijf met top service!

Top bedrijf met top service!

Disgusted by the service and I will be writing a full review on the lies you tell your customers

Very good

Found online staff member very friendly and professional.

Excellent

Fast Delivery, excellent packaging. Keep up the good work!!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.