Goede producten, en een snelle bezorging.

Snelle levering.

Alles goed geleverd

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Snelle correcte levering

snelle levering top.

Snel en precies

Goede prijs, hoge kwalteit van producten.

De producten zijn goed, niet heel veel verschillende soorten. Wat tegen viel waren de verzend kosten, die nogal hoog waren. Het bedrag was bijna net zo hoog als het bedrag voor de producten.

Gewoon goed

Mijn crème is nergens goedkoper te kopen en snelle levering

Nog niks ontvangen

Zaterdag besteld maandag niet ontvangen, dinsdag ook niet

Ik heb een hele goede ervaring , prima prijzen en snelle service

Hoewel ik het serum wat plakkerig vind is het lekker, zeker met daarna je dagcrème eroverheen, ben er tevreden over Goede prijs/kwaliteits verhouding

Vlotte snelle levering

Vlotte en overzichtelijke website , snelle levering

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop met leuke aanbiedingen!

Super goed en snel!

Leuke kortingen en hele snelle levering!

Top, Gewoon top !

Top, gewoon top !

Betrouwbare site en goede service

Ben erg blij met mijn aankoop, echter had ik wel gedacht dat mijn aankoop in een verpakking zou komen. Ik kreeg ze los hierdoor was ik een beetje sceptisch want straks waren ze al gebruikt. Dit was gelukkig niet aan de hand, hele snelle levering en goede service.

Conform bestelling geleverd. Doet wat het beloofd

Ik had niet goed gekeken naar het volume van de flessen Syoss bij mijn bestelling. Het was voor mij enigzins teleurstellend dat deze maar 300ml bevatten terwijl ik 500ml verwachte. De bestelling gaf dit wel aan echter is me dit niet opgevallen.

Nog geen bestelling toegekregen

Ik kan op dit ogenblik moeilijk een waardering geven. Ik heb nog geen bestelling mogen ontvangen. Deze bevraging komt dan ook te snel.

Snelle levering voor een fijne prijs.

Snelle levering voor een fijne prijs.

Prima, handige site snelle levering

Tevreden met aankopen

Uitstekende service, professionele en vriendelijke/attente medewerkers

Double F online heeft mij als nieuwe klant zeer aangenaam verrast. Ik had onlangs bij de webwinkel een order geplaatst en deze werd snel, correct en vakkundig afgehandeld. Het was echt te zien dat mijn bestelling met de grootste zorg en aandacht was ingepakt en verpakt. Ook kreeg ik nog een paar leuke samples om uit te proberen en op de orderbon stond een handgeschreven tekst om mij te feliciteren met mijn verjaardag hetgeen ik enorm waardeerde. Erg attent en echt top! Al met al ben ik zeer tevreden en zal zeker opnieuw een bestelling bij deze online webwinkel plaatsen. Double F online krijgt van mij een welverdiende pluim en een dikke tien met een griffel!!

Goed !

Snelle levering, goede communicatie

Foute levering

Andere geur van 8 stuks luchtverfrisser ontvangen, maar omdat ik gehandicapt ben is het lastig om dit dan weer terug te sturen en heb uit noodzaak dus de gestuurde geur gehouden. Hebben niet aangeboden alsnog de juiste geur op te sturen. Dit had dan een 10+ service geweest!

Een snelle en nette bezorging

alles prima in orde, alleen 1 product vergeten te leveren.

Jammer, 1 product vergeten te leveren, graag nalevering (kosteloos). Service en levering snel en goed.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.