Website is overzichtelijk . Makkelijk te bestellen . Producten worden snel geleverd . De uitlog Button mag sneller te vinden zijn

Snelle levering en voorradig!

Betrouwbare site, voorraad op orde, goede prijzen en daags erna geleverd!

Uitstekende service met concurrente prijzen.

Mooie akties Snelle service en levering Mooie prijzen

Super snel en keurig

Van moment dat ik bestelde tot levering hebben ze me met de status vd order op de hoogte gehouden. Ik kon zelf pakket ophalen wanneer het mij uitkwam. Hoefde niet thuis te wachten. Perfect

zeer snelle levering

zeer snelle levering.

Ik ben heel tevreden.

Snelle levering, goed ingepakt, goede kwaliteit. Ik kan dit wel aanbevelen.

Hele goede service en snel top

Snel en goedkoop.

Geweldig en optijd

Producten werden snel en goed in gepakt geleverd en dan ook nog voor een mooie prijs hou op met me hoor !! Top site ga hier vaker bestellen!

Snel en correct, kan niet beter.

Uitstekend.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

redelijk snel geleverd

redelijk snel geleverd

Snel en goed

Zeer goede prijs/kwaliteit. Snelle verzending. Werd constant op de hoogte gehouden via email.

Snel geleverd en niet duur

Erg snelle levering, zeer tevreden met de product.

Product zoals omschreven, lage prijs snelle levering

Langere levertijd dan verwacht.

Ik had speciaal via deze website mijn bestelling geplaatst omdat er op de website stond levering binnen de 2 werkdagen en het heeft 4 werkdagen geduurd. Jammer.

super tevreden

keurig verpakt en snel geleverd

Super geprijsd!

Gilette Mach3 Turbo besteld voor een mooie prijs. Snelle levering.

Super snelle levering de na bestelling.

Zeer tevreden. Meestal laat ik leveren in een afhaalpunt, doch deze keer lukte het niet bij het aanvinken, dus liet ik maar thuis leveren. De dag erop in de voormiddag was de levering er al.

Prima,

Gewoon goed

Alles netjes op voorraad en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb alleen maar goede ervaring met Doublé F.

top

aanrader

inhoud is correct geleverd

De verpakking (doosje) was kleddernat. Ook het karton van de tandpasta en navulling lucht verfrisser Alsof het uren in de regen had gestaan of in een diepe plas gevallen Echt vervelend Aly Rijkens

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.