Problemen met versturen van mijn pakket snel en correct opgelost

Zeer positief

Keurig en stipt

Alles netjes en keurig op tijd geleverd

Mis een artikel nr 90 lippenstift

Staat wel op lijstje maar niet in doosje verder de service snel verzonden en bezorgt. Alleen jammer van lippenstift misschien nog nagestuurd?.

Top producten

De website is duidelijk, en de producten zijn top. Verzending is erg snel.

Snelle levering goede producten voor een scherpe prijs

zeer vlotte levering middags besteld de volgende dag geleverd keurig

Zeer slecht, robijn is geen robijn

Robijn is erg klodderig, graag zend ik het terug is niet te gebruiken, 2 is ook een beetje gelekt in de doos. Smerig dit

Excellent! Outstanding!

I love Double F-Online, they are Fast and Efficient!

Goede levering en binnen de afgesproken tijdslimiet. Goed product en een uitstekende levering.

goeie producten

producten waren er snel en waren zeer zorgvuldig ingepakt.

Goedkoper en snel verzonden!

Toppie! Ik bestel hier vaker

Superfijn snelle levering

Snel Ruim assortiment Goede afhandeling

Goede kwaliteit

Ze verkopen goede producten. Alles op de site is duidelijk en betaal mogelijkheden vind ik ook prima. En een hele snelle levering.

Mascara was niet dichtgeplakt.iedereen kan hem zo openen

Mascara niet dichtgeplakt.iedereen kan hem zo openen

Ik ben heel blij met de snelle levering. Ik besteld al een aardig tijdje bij jullie en nu voor het eerst wat teruggestuurd. Op de site wordt niet goed aangeven wat de producten doen,dus moest ik terugsturen wat ik besteld had. Dat is een minpunt. En wat ik jammer vind is dat je zowel de kosten voor retour zelf moet betalen als de verzendkosten. Voor de rest ben ik tevreden!!!

levering super snel

Tevreden

Klantvriendelijk ,goede service snelle levering . Reageert snel bij mailcontact

Snel, handig, goede kwalteit.

Vlugge levering tegen goedkope prijzen, top!

Mooie website met heel veel keuze en leuke aanbiedingen. De prijzen zijn een heel verschil tov verkoop in de winkels. Vlugge levering. Ik ben héél tevreden en ga vaker bestellen bij jullie!

alles goed

alles mooi komt

Wederom goeie en snelle service

Alle producten goed en netjes verpakt. Binnen twee werkdagen had ik de haarproducten in huis.

Deze keer minder prettig dan de voorgaande keren

Normaal helemaal tevreden, alleen deze keer was het al een (ik hoop slechts 1x gebruikte aangebroken pot zalf die opgestuurd was, dikke vieze bruine tape eromheen, dikke kliederbende om de rand. We konden het niet terugsturen(bezorging op zaterdag middag en ook geen nieuwe bestellen(bezorging dan pas dinsdag) want mijn vrouw had hem al nodig en kon niet meer wachten op een nieuwe. Twijfel over deels geld terug vragen.

Op tijd geleverd

Top bedrijf.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.