Snel bezorging

Ik ontvang de producten altijd snel.

Top bedrijf

Het product dat ik nodig had,was enkel bij jullie nog verkrijgbaar,snelle levering

goeide en aardige klantenservice en ook nog eens de volgende dag geleverd, top!

Toppers

Toppers

Prima service & vriendelijk personeel aan de deur

Idem

Producten, goede kwaliteit

Producten, goede kwaliteit Snelle afhandeling

makkelijk en alles ok.

Wat goed is heeft geen commentaar nodig.

Perfect geleverd conform afspraak.

Aanrader

Snelle bezorging

Eerste kennismaking met dit bedrijf zeer goed bevallen

Ik had in eerste instantie nog nooit van dit bedrijf gehoord. Na bezoek op de website een goede indruk gekregen en een bestelling gedaan. Levering was snel, prijs was ok. Ik zou hier zeker weer bestellen. Top ervaring.

Top..!

Snel geleverd goed verpakt producten zijn tip top in orde voor een super prijs...!

snelle service

Ik had problemen bij het bestellen maar ben goed geholpen. Na de bestelling had ik de dag erna mijn levering! Heel tevreden!

Snelle bezorging

Double f heeft mij zeer verrast qua prijzen en de snelle bezorging.

Ben er erg blij mee!

Snelle service En prima kwaliteit

Service is naar wens

snelle levering. Netjes verpakt. Leuke aanbiedingen

Heel positief

Vlugge bestelling prima

Snel en betaalbaar

Het product is niet meer in de winkels te verkrijgen. Fijn dat het online nog wel te bestellen is voor een lage prijs en snelle levering.

Top site!

Breed assortiment & goedkope prijzen!

Prima goede producten

Prijs erg voordelig

Online winkelen zoals het hoort

Alles verliep prima. Professioneel, zoals het hoort.

Alles naar wens. Snel geleverd. After Pay deed het alleen niet goed. Dus maar met IDeal betaald.

Super service

Eenvoudig. Voordelig. Betrouwbaar.

Eenvoudig te bestellen. Duidelijke terugkoppeling. Makkelijke betaalwijze. Keurige verpakking. Zeker NIET de duurste drogist online! Van harte aanbevolen. Zal zeker weer gebruik maken van Double F.

Makkelijk te bestellen een duidelijk email en een hele snelle levering Zal zeker weer bij jullie bellen als ik wat nodig heb

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.