Goed bezorgt en op tijd

Snel en netjes bezorgt en goed ingepakt

Goed en bezorgd op tijd

Product zoals beschreven en gewoon zoals aangegeven op de site snel bezorgd

Fijne producten, leuke prijs, snelle levering

Zeer tevreden over de producten, leuke aanbiedingen en snelle levering.

Ja, uitstekend, super snel zeg!

Besteld en heel netjes en snel ontvangen! Super!

Echt super

Lage prijzen. Snel geleverd. Telefonisch contact altijd heel vriendelijk

Snelle levering. En goedkopere producten !

Snelle levering ! En goedkopere producten. Zeer tevreden. Alleen spijtig dat ik afterpay niet kon aanvinken voor levering naar België.

goede en snelle service

aangekochte produkten goedkoper dan elders

snelle en correcte levering

Volgende keer bestel ik zeker terug bij Double F

De producten die ik besteld had ,waren een stuk goedkoper dan elders, Deze werden ook snel en netjes verpakt geleverd en een volgende maal ga ik zeker terug bestellen bij Double F Dank je wel

Optijd geleverd, super.

Aanrader

Leuke aanbiedingen, snelle service Top

goede prijs en snel geleverd

Sensodyne proglasur daily protection was in voorraad, goedkoper dan bij andere aanbieders en snel geleverd Dank vanuit Amsterdam!

correcte levering aan een goede prijs

Geleverd zoals aangegeven ondanks de drukke tijden. correcte prijs.

Goede mascara, verlengt nog eens de wimpers

Ik gebruik deze mascara al lang, ben er heel tevreden mee. Handig dat in deze coronatijden online kon besteld worden.

Alleen maar goed

De prijs is geweldig en de bezorging snel, wat wil ik nog meer....

Gewoon prima

Snelle levering, netjes verpakt, goede afhandeling

De website heeft een grote assortiment en bezorging is zeer snel! De producten zijn ook erg goed! Zeer tevreden!

Perfect!

Was op zoek naar Africa’s best producten. Had deze gelukkig eindelijk hier gevonden en had ze de volgende dag in huis. Top service en kwaliteit! Ik blijf hier voortaan mijn haarproducten bestellen.

Heel goed . Producten conforme ontvangen. Spijtig dat de parcel nummer met de dhl website niet klop

Alles goed verlopen. Een kleine aanbeveling track and trace systeem mss herzien aangezien dat de dhl parcel nr niet klopte. Wel is waar levering naar Belgie mss daardoor.

Zeer snelle levering, beste prijzen online. Zeker een aanrader.

Komen afspraken. Geleverd binnen de gestelde tijd, prima verpakt

Snelle service!

Wij hadden onze bestelling de volgende dag in huis! Super! Wij waren zakelijk desinfectiemiddel nodig, en zelfs in deze tijd hadden we het gewenste aantal de volgende dag al in huis! Wij zijn binnenkort weer nodig en ik zal het zeker weer bij Double F Cosmetica bestellen!

prima bedrijf !

Voor de eerste keer hier besteld. Goede levering en voor het product wat ik zocht een uitstekende prijs. Ben erg tevreden.

Eerste keer besteld bij dit bedrijf. De bezorging kwam op tijd, was netjes ingepakt en ik kreeg een hele lading fijne testers die nog aansluiten op mijn bestelling ook! (ik had veel producten voor krullen besteld, en kreeg allerlei testers van krul-producten!). En dan komt er nog bij dat ze voor krullen echt een geweldig uitgebreid assortiment hebben, en goede prijzen! Dus.. ik ben érg tevreden en heb het al aangeraden aan veel vriendinnen!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.