Service 5 stars

Producten werd snel en goed verpakt!! excellent service!!

Zeer Vertrouwen winkel

Ik heb Mij bestelling volgende dag thuis. Door de Post de pakje was beschadigd en cream potjes stuk . Ik had gebeld en meten mij probleem opgelost. Zeer klantvriendelijk. Ik ben weer bezig met mij 2e bestelling ik raad zeker deze winkel. Top .. feda van doorn

Thumbs up

Producten werd snel en goed verpakt geleverd,ik zal hier zeker vaker producten bestellen!.

Goede website, genoeg keus en snelle bezorging

Snel en netjes geleverd artikel

Goede aanbieding en snel geleverd!

Prima!,

Goede en snelle levering en prima prijzen

Goede prijs, keurige levering.

Voor de eerste keer hier besteld. Prima levering en voor het product wat ik zocht een goede prijs.

Tweede maal dat ik bestel alles ok

Artikel besteld en zeer snel ontvangen. Ben tevreden over de afhandeling en verzending

Doe zo verder

Snel, eenvoudig en de beste prijs op de markt!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, na betaling bevestiging mail ontvangen. Bij vraag over de order per mail, heb ik vrij snel een antwoord ontvangen.

Geen vlotte levering.

Het pakket is pas na een week na de bestelling onderweg met de bezorger en daarnaast nog een verkeerde pakket ontvangen. Nu is mijn pakket ‘geleverd’ maar weet totaal niet waar mijn pakketje is. Al contact opgenomen met de bezorgdienst, nu afwachten. Los van dit, had ik een snellere verzending van Double F verwacht. Wel heel traag dit.

Goede producten en netjes op tijd geleverd 👍

Snel en voordelig

Ruim assortiment, snelle levering en goede prijzen.

Mijn bestelling was snel bezorgt

Super snel, duidelijk, voordelig.

Super snel, duidelijk, voordelig.

Opgelost. Ben tevreden

Wachten. Wachten en wachten. Bezorger bezorgd mijn bestelling niet en er word gezegd van wel. En ik zit zonder producten na 2 wkn. Maar moet wachten. Na gesprek en snelle bezorging heb ik mijn pakket volledig ontvangen. Een goede oplossing en snel. Bedankt

Supersnelle levering en heel goedkoop!

Waxgel besteld, voor een hele lage prijs precies hetzelfde product als van een kapper. Snel geleverd ook dus zeer tevreden

Wij waren tevreden hoe het pakketje afgeleverd werdt .

Snel en vlot

Alles is snel en vlot geleverd..

Snel besteld en vlot geleverd. * Één puntje: pas bij het openen van het pakket kreeg ik door dat één van de artikelen niet leverbaar was. Ik had dit graag eerder via de mail willen weten. Ik moest dit artikel toen alsnog ergens anders bestellen, wat weer wachten betekende. De artikelen waren goed verpakt met plakband op de dopjes voor de zekerheid; top! Ik bestel graag weer:))

Er is een goed aanbod.

De producten werden vlot én correct geleverd.

Prima webwinkel

Eenvoudig besteld, snel geleverd.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.