Snel geleverd. Top!

Snelle levering, compacte verpakking

Spullen goed verpakt, geen onnodige verpakkingsmateriaal. Snel geleverd!

Hele snelle levering

Snel geleverd en paste door de brievenbus. Prima ervaring!

Op tijd geleverd en juiste producten!!

Bestelling was op tijd geleverd. Erg blij mee :-)

Snelle levering, juiste product

Product is nog moeilijk te krijgen, maar Double F levert!

Duidelijke webpagina en snelle levering !

Prima service e.n snelle levering

Bestelling na 2 dagen binnen, goede communicatie.

Snelle levering, lage prijzen

Snelle levering, lage prijzen

Snel en goed

Snelle levering. Jammer dat ik geen fractuur in mijn mail heb gehad. Duidelijke site

Volgende dag mijn mascara's binnen

Had de volgende dag al binnen.

Beter kan niet

Duidelijke informatie, goede prijs en snelle levering

Goede levering

Goeie service en snelle levering

Had met spoed dettol nodig was zo geleverd.

Ik had dettol besteld. Was heel snel binnen. Zeer tevreden

onduidelijk

Na mijn bestelling online met de afspraak de artikelen in de winkel op te halen. (volgende dag zou dat kunnen) kreeg ik na 2 dagen een mail met de tekst: ' Uw pakketje is onderweg, u ontvangt een T&T van DHL" Eh..... gebeld en ge-appt, helaas geen reactie. Uiteindelijk langs de winkel gereden en na even zoeken vonden ze mijn pakketje (open doos, dus w.s. moest het nog ingepakt worden) tegelijkertijd kreeg ik een whatsapp met de tekst; ' zoals u weet hebben postbedrijven het enorm druk enz. enz. " Beetje onduidelijk dus. Hopelijk loopt het volgende keer beter.

Snelle levering en prima detol producten

Ben tevreden

Doordat de winkel in Barneveld gesloten is momenteel maar via internet besteld. Gaat super!

Top Bedrijf!!!

Groot assortiment en snel geleverd. Ik bestel hier vaker!

Super vlugge levering. En heel veel keus voor een leuke prijs

Goede vlotte service

Volgens afspraak afgeleverd.

Prima service, zelfs in deze rare tijd!!!

Ik werd netjes gebeld omdat mijn huisnummer niet ingevuld stond. De volgende dag het pakketje ontvangen.

oplossing gericht

Doen er veel aan om klant tevreden te stellen. Nemen aktie iindien nodig

klantenservice lastig bereikbaar

Helaas ging er door DHL iets fout met de levering. Klantenservice was lastig te bereiken ook via WhatsApp. Na uiteindelijk contact, goede afhandeling.

Acurate informatie en zeer snelle levering

Laat op de avond op zoek gegaan naar een deinfecterend middel. Bij DF gevonden wat ik zocht, duidelijke infromatie over voorraard niveau, besteld, betaals en 1,5 dag later in huis op het afgesproken tijdstip. Top

Altijd snelle levering!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.