Snelle teactie

Super snelle levering👍

Nog niet uitgeprobeerd, maar de pakket was er heel erg snel, goed in gepakt en niet beschadigd.

Super service

Ook al heb ik veel betaald voor de Dettol ben ik wel heel blij dat jullie het nog hadden. 👍👍👍

Ik kenden het bedrijf niet en was wat wantrouwig of t inderdaad echt zou bestaan. Ik nam de gok..bestelde allerlei producten die in Coronatijd handig zijn. Ik was ook bang dat bepaalde producten er achteraf toch niet zouden zijn (Dettol) maar alles werd geleverd wat ik bestelde. En vanaf bestelling tot levering prima communicatie. Fijn jullie gevonden te hebben.

Snelle levering,interessante prijs

Bedrijfsmatig: 200% Perfect

Heeft een bestelling gedaan bij DOUBLE F. Mijn ervaringen zijn 200% . Ook telefonisch goede uitleg en netjes te woord gestaan. Als uw mij vraagt een bestelling te plaatsen ja is mijn antwoord. Een zaak met Goede Service voorop voor de klanten. Met de vriendelijke groet. Dhr van Gils.

Snel en voordelig

Het assortiment is goed en voordelig. Ik kreeg mijn bestelling heel snel en het werd keurig doorgegeven dat het onderweg was. De correspondentie is duidelijk. Ik ben heel tevreden.

Zeer slecht

Zeer slecht na drie weken nog niets ontvangen. 😡

Goed en snel

Gewoon goed zoals je verwacht

Leuke prijzen super snelle levering

Bestelling was zoals verwacht

Goed product

Zeer snelle en correcte afhandeling

Supersnelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering..prijs wel aan de hoge kant. (Verdubbeld tijdens corona crisis) Artikelen wel goed verpakt .

Snelle en adequate levering.

Alles prima.

Leuke ervaring.

Snelle levering gunstige prijs

Gebruik de foundation max factor 3 in 1 al jaren. Dekt prima. Aanrader.

Slechte site, goede prijs

Het koste nogal wat moeite en frustratie om online te bestellen. Werd ook gestoord van de overvloed aan meldingen (op de site) en mails (volgens de site was de bestelling niet afgerond, maar dat was dus wel het geval). Test jullie site eens goed op functionele bugs en gebruiksvriendelijkheid! Verder tevreden met de levering snelheid, prijs en verpakking.

Prima handgel

Prima verpakt en snelle levering

Prefecte service!

Prijs kwaliteit, perfecte service. Netjes verpakt en verstuurd

geweldige service en snelle levering

gewoon top

Uitstekende survice en snelle levering

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.