Geweldig site en producten, zeer tevreden klant

Geweldig site en producten, zeer tevreden klant. Kom ik zeker terug.

Zoals altijd zeer goed

Goede prijzen, snelle levering, netjes verpakkt. Niets op aan te merken

Ik bestel hier altijd mijn mascara omdat het niet meer in de winkels te koop is dus ben blij dat ik het op deze manier nog kan krijgen. Dit keer duurde de bestelling een paar dagen echter kwam dat doordat het niet meer op voorraad was en ben hiervan ook netjes per mail op de hoogte gebracht. Maar alsnog heb ik niet lang hoeven te wachten dus mijn ervaring met alles was top!!

snelle, juiste en vriendelijke bediening

Blijkbaar was de verpakking van mijn product verandert van uitzicht. Ik werd gebeld om dit aan mij mee te delen. Het was een vriendelijke dame die vroeg of ik er een probleem mee had dat het een andere verpakking was.

Top producten

snelle levering, netjes verpakt

Niets op aan te merken. Goede prijzen, veel aanbiedingen . Ben ook tevreden over de website. Duidelijke vindbare producten.

Super snelle levering. Ik ben tevreden

Tevreden!

Hele snelle levering, top kwaliteit

14 potjes wax besteld. Volgende dag al geleverd op de afhaallocatie. Potjes wax waren al bekend van de kapper. Was exact wat ik verwacht had.

Eerste bestelling werd maar voor 1/2 geleverd (op leveringscontract stond wel alles genoteerd) maar na een telefoontje werd dit ook bij hen bevestigd en onmiddellijk werd er telefonisch geregeld wanneer het andere deel geleverd zou worden. Alles was vervolgens i.o.

Betrouwbaar en snelle levering

Goedkoper als elders , snelle levering en alles netjes in orde 👍

Goedkoop, goede kwaliteit en snelle levering

Super bedrijf

Snell goed quality en goed prijs

Exceeded expectations

The site is user friendly, I was able to complete my order within minutes without a lengthy registration process. The order was dispatched very quickly, smooth service, thank you!

Zeer goede en vlotte service

Wat levering en communicatie betreft, proficiat! Enkel negatieve ervaring met de bestelling via de website! Na herhaaldelijk proberen een bestelling te plaatsen en dit op 4 computers, is het dan toch gelukt! Na herhaaldelijk communiceren ook met DoubleF Online wilden ze de bestelling ook zo voor mij plaatsen en waarvoor dank! Dit euvel zal me niet beletten te blijven bestellen via DOUBLE F Online!

Snel en goed

Kwaliteit en snel geleverd

Perfect!

Prima producten voor een lage prijs. Producten snel bezorgt!

Subliem

Super service

Een super service en snel geleverd

Een hele snelle levering,en goede service

Good service and follow up of order is unclear

The order was dealt with professionally especially when there was a question, they phoned to check what to do. Friendly customer service and efficient.

De prijzen zijn voordeliger

Prima snelle bezorging alleen jammer van de verzendkosten.

Snelle levering en goed koop

Mooie prijzen en snelle levering

De prijzen liggen lager als elders. Vind het alleen jammer dat de verzendkosten vrij hoog zijn voor een heel klein pakketje wat met gemak door de brievenbus had gekund.

Prima geleverd zoals beloofd.

Geen problemen ervaren.

Keurig en vertrouwd

Alles ging perfect, op rolletjes: Bestelling, levering, aflevering bij buren en snelle e-mail bij een klein foutje. Op de website stond het product wat ik wilde, maar ik kreeg een nieuwere versie. Die wilde ik niet. Keurig gemaild, snelle reactie en gratis terugzenden. Zo kun je een bedrijf goed beoordelen, bij iets wat niet naar wens is en toch een goed service.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.