Prima. Voor herhaling vatbaar

Goede prijs, snelle correcte levering

Goede prijs voor mijn producten. Snelle levering, goede terugkoppeling van de bestelling/voortgang.

Wat rare naam van website maar goed

Snel,prijs bewust en snelle levering. Doe zo voort

Makkelijk bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden qua verzending en snelle levering. Top!!

Perfect!

Perfect!

1e keer besteld ., super tevreden!

Voor de 1e keer hier besteld . De beoordelingen waren goed , dus ik dacht : probeer het gewoon. Met vooruit betaling ben ik dan meestal nog wat huiverig. Zal mij weer gebeuren dat ik het niet ontvang. Maar hier kon ik ook nog achter af betalen . Echt heel fijn. Prijzen zijn geweldig in verhouding wat ik elders betaal. Alles wat netjes en compact verpakt , en kwam de volgende werkdag al bij mij thuis geleverd . Alle producten zijn zoals verwacht en van dezelfde kwaliteit . Ik ben om , en voortaan haal ik mijn verzorging hier vandaan .

Tevreden

In orde

Nette prijs en vlot geleverd

Double F kwam eruit als voordeligste, direct besteld, snel bevestiging per mail en volgende dag geleverd. Had niet eerder van Double F gehoord. Prima zaak!

Prima bedrijf, snelle levering en leuke kortingen

Tevreden !!

Snelle levering, betrouwbare webshop

Binnen 2 werkdagen in huis. Snelle levering, duidelijke webshop, lage prijs

niet goed, het produkt is tot op heden niet binnen

Ik heb het produkt nog steeds niet ontvangen

snel en goed.

Snel en goed

goed, betrouwbaar en snel geleverd

Tot nu toe altijd goede producten voor goede prijs en alle bestellingen snel geleverd.

Nergens anders voor deze prijsnotering krijgen

Snelle verzending van goede producten.

Super snel geleverd voor hele mooie prijs!

Super snel geleverd voor hele mooie prijs

Snele leveren

Voordelig en snelle verzending

Doen wat ze beloven!

Goede Service

Bestelling en levering zijn prima

Alles ging goed. Levering was snel. Dus wat wil je nog meer

Zeer tevreden klant

Lage prijs en snelle levering.

Lage prijs voor het artikel wat ik nodig had en snelle levering.

Goed en snel advies van de klantenservice

Prijs kwaliteit verhouding erg goed. Fijn dat ik mijn bestelling gratis kan afhalen!

Eerste bestelling was OK

Nog niet van toepassing

Producten prims, levering zeer matig

De merkproducten zijn van prima kwaliteit. De levering is echter 2x verplaatst door DHL

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.