Super snelle levering en haar wat lang mooi blijft ...toppie

Snelle levering , goed haar Aan te bevelen !!

perfecte service

na contact snel antwoord en heel snelle levering van de door mij bestelde produkten

Netjes en op tijd geleverd

Goed product

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Soep bestelproces, en snel geleverd

Soep bestelproces, en snel geleverd.

Goedkoop en snel verzonden!

Niks op aan te merken!

Alles stevig verpakt, en snelle verzending!

zeer tevreden

zeer tevreden

Uitstekende service.

Van bestelling tot aflevering keurig netjes afgerond.

er zijn kantekeningen!

De korting die geboden werd gold niet voor artikelen die in de aanbieding" waren/zijn. De betaling verliep niet zo goed. Wist niet of het nu wel of niet in behandeling was. Na contakt kreeg ik nog 2 keer een berichtje dat de betaling niet was gelukt. Uiteindelijk wel goed gekomen, maar ....

Goed assortiment en snelle levering

Deze winkel heeft een ruim assortiment aan goederen met een scherpe prijs. Levering gaat snel

Overzichtelijk shoppen en snelle levering

Speciale producten voor curly hair, uitgebreide keuze, goede informatie

Zeer goede service, snelle levering, prijzen Top.

Deze site is een aanrader.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede producten

Goede service, zou zeker aanraden

Fijne online shop snelle levering zeer tevreden

Goedkoop en netjes verpakt.

Top website

Goede website met snelle levering. Dit was mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, stuk goedkoper

Suppersnelle geleverd

Fijne Website overzichtelijk. Supersnelle levering. En goede prijzen.

Goedkoop, snel en bij problemen snelle oplossing!!

Super, ga zo door.

Keurig verpakt en helemaal naar wens

Uitstekend en snelle levering

Snele levering. Duidelijke website. En goeie prijzen.. zeker een aanrader

Duidelijke website en snelle levertijd

Kon de producten die ik zocht snel vinden op de website en de producten werden snel bezorgd.

Snel, goedkoop en vriendelijke klantenservice

Bestel hier al een tijd, goedkoper vind ik de producten nergens en snel bezorgd. Als er ooit iets is waarvoor contact nodig is, wordt alles altijd meteen en heel coulant opgelost.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.