Goede prijs voor de artikelen en een supersnelle levering, zal er vaker gebruik van gaan maken.

Fijn mailcontact vooraf gehad en ze hebben geleverd wat er was beloofd! Top service!!

Goede service voor goede prijs

Gemakkelijk bestellen, snel verzonden, goedkoopste prijs in productcategorie online.

Geweldig!!!!!!!!!!

Altijd op tijd!! Prima producten en goedkoop!!! Ik ben super blij!!!! Hier ga ik zeker altijd blijven bestellen!!!

Scherpe prijzen en goede service

De prijzen zijn bijzonder scherp en de verzending loopt goed. Het assortiment aan huishuidelijke en schoonmaakproducten zou breder mogen, maar is geen struikelblok.

Goede website

Mijn gezochte artikel , prima prijs voor mij en snelle levering

Makkelijk besteld, snelle levering.

Goed product, snelle levering

Hele nette en supersnelle service naar België

De bevestigingsmail liet even op zich wachten, maar uiteindelijk binnen 2 dagen in België geleverd. Zeer tevreden over de service. Snel antwoord op vragen via het contact formulier.

cijfer 10 dus uitstekend

zeer goede producten en snelste levering ik kan alleen wensen meer Koreaanse cosmetica

Snelle correcte levering, goede prijs

Nil

Snelle levering, scherpe prijs

Groot assortiment tegen scherpe prijzen en correct en snel geleverd. Aanrader!

Goede prijzen snelle levering

Prima site, snelle levering, scherpe prijzen, wat wil je nog meer?

Snel

Super 👍🏽

Tot op heden tevreden houden zo 👍👩

Super positief

Fijne website. Goede prijzen

Snelle levering!

Mini oorbellen

Mooi verpakt met persoonlijk hand geschreven tekst. Door omstandige heden dubbel gekregen op verjaardag de service daarna was echt top.

Ruime aanbod aan producten, snelle en correcte levering!

SURER :-)

Snelle, correcte levering tegen goede prijs . en goed verpakt !

mijn kleindochter was erg blij met haar pakket

Snel geleverd goede kwaliteit

Snel geleverd netjes verpakt

Alles snel op tijd binnen en alles was goed verpakt.

Snel besteld, snel geleverd👍🏻👍🏻

Vandaag besteld, morgen in huis ging zeker op, was prima geregeld en goed verpakt.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.