Alles perfect geregeld

Van bestellen tot bezorgen een woord; perfect!

Personal service

After i made a complaint i was called by a manager and he solved the issue .Very friendly service from the manager.

Gevonden wat ik zocht, gevonden en snel geleverd. Top!!

Gevonden wat ik zocht, gevonden en snel geleverd. Top!!

Goede website, snelle verzending

Overzichtelijke website, zeer gunstige prijzen, snelle verzending

Snelle en correcte levering

Precies wat je mag verwachten. Keurig verpakt en snel geleverd!

Zeer gunstige prijs en snel en netjes bezorgd

Het artikel had een zeer gunstige prijs en is snel en netjes bezorgd. Bedankt!

Goed en Snel verzorgd!!

Ik zou graag deze winkel willen aanbevelen,goedkoop en snel met verzenden.

Tevreden

Is meer uit gemakzucht hoor dat ik bestel...want de spullen voor afro haar zijn over het algemeen goedkoper in de toko. Of bv van curlala aanbiedingen bij aankoop van twee producten. Verder jammer dat er geen samples/monsters bij de bestelling zitten. Voor de rest zeer tevreden...vooral de snelle levering.

Erg vlot geleverd

Afspraak uitstekend nagekomen en tegen echt de laagste prijs.

Prima, alles klopte.

Precies wat men belooft: het juiste artikel, de voordelige prijs en het bijna preciese moment van bezorgen.

Producten goed en snel ontvangen.

Producten werden snel geleverd en het was netjes ingepakt. Value for money!

Snelle, correcte levering tegen goede prijs.

Niets op aan te merken.

Tevreden

Ik ben heel tevreden met de service die ik gekregen heb en wil zeker propaganda maken voor jullie bedrijf. L.F.

Niets op aan te merken, vijf sterren waard!

Niets op aan te merken, vijf sterren waard!

Snelle levering, beste prijs.

Goede communicatie en een juiste prijs. geweldig dit soort bedrijven. Ga zo door 👍

Service

Niet veel voorraad maar er werd alles aan gedaan om naar tevredenheid te leveren.

Goed bedrijf, mooie producten en goede behandeling. Aan te bevelen!

Ben heel tevreden en zal wanneer nodig weer bij u kopen!

Correct produkt tegen interessante prijs

Correcte levering, goede leveringstermijn. Perfecte prijs!

Correcte levering

Snel en goed

Kwaliteit, betaling en levering top!!!

Kwaliteit, betaling en levering top!!!

Een ruim assortiment, goede prijzen, keurig verpakt én snel geleverd!

Ik was op zoek naar nieuwe 'Black Hair' producten en aangezien in mijn omgeving weinig toko's en black hair-kappers zijn, moet ik heel veel moeite doen om aan goede producten te komen. Nu was ik op zoek naar specifieke haarproducten op advies van mijn kapster, die ik allemaal kan bestellen bij Double F Online. De meeste artikelen zijn scherp geprijsd ten op zichte van andere winkels/webshops. Kortom: Ik ben aangenaam verrast door deze webshop en zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Mooie duidelijke site. Goede service

Snel geleverd. Goed geprijsde artikelen.

Snel geleverd, scherp geprijst!

Bijna de helft goedkoper dan bij andere websites. Levering was snel en netjes.

Goed!

Bestelling netjes op tijd geleverd. Mooie producten met goede prijs.

In de eerste instantie was er iets mis gegaan bij het verzenden. Na 1 telefoontje is dit keurig opgelost. Mijn ervaring.... dus uitstekend en zal weer opnieuw bestellen.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.