Super snel producten in huis !

Fijne website !

Goed te bestellen Website is duidelijk en dat is heel fijn

Het was goed niets slecht

Het was goed niets slecht

Fotos zijn niet wat he krijgt

Extensions in de punten niet gelijk, dun haar en dit voor een prijs boven de €200,-. Nooit meer

Alles zo als verwacht

Goedkope producten van topkwaliteit

Dat ze goed hebben afgeleverd en aan afspraak

slecht

De geur van de dettol is zwakm dat zeg veel over de kwalitieit van het product

Drama

Al 8 dagen geleden besteld en nog niks verzonden… geen communicatie… Order: 3000367893

snel en value for money

Heel goed allemaal: - snel - goed geprijsd

Ik heb gekregen waar ik om heb gevraagd,dus een goede ervaring

Iets vergeten

Had perongeluk de verkeerde Aan geklikt op de site 1 mail en het was zo geregeld echt top

Toch thuisblijven

Ik had gevraagd mijn pakketje in de avond te bezorgen. Ik.meen dat ik daar ook een meerprijs voor moest betalen. Ik kreeg bericht dat DOUBKEF DHL had doorgegeven dat het een brievenbuspakketje betrof, dus kreeg ik van DHL bericht dat het bezorgd zou worden tussen 9.00 en 15.00u. Erbij was vermeld dat ALS het pakketje NIET door de brievenbus zou kunnen, de postbode zou aanbellen. Dit betekende voor mij dat ik mijn afspraak moest afzeggen en toch de hele dag moest THUISBLIJVEN. Dat vond ik HEEL VERVELEND! Uiteindelijk werd mijn pakje rond 18.00u bezorgd. Als ik dat geweten had, zou ik wel gewoon mijn afspraak hebben kunnen nakomen! Jammer. Want het is een fijn systeem dat je kunt kiezen wanneer de post wordt bezorgd op de dag of in de avond! Producten zijn prima!

Voordelige prijzen en super snelle levering

Ik ben zeer tevreden! De prijzen zijn zeer voordelig en de bestelling word de dag nadien al geleverd! Zeker een aanrader!!

Alles in orde

Snelle degeljjke levering, goede prijs.

Goede producten, goede prijs

Snel probleemloos geleverd

Uitstekend dinsdag besteld woensdag geleverd.

Zeer positief, goede prijs en super snel geleverd.

Correcte firma

Artikelen zeer goed, verpakking verzorgd en snel geleverd.

Snel

Snelle en correcte levering!

Prima product voor goede prijs

Ik zocht baardtrimmer die klein, oplaadbaar en verschillende standen zou hebben. Deze gevonden en voor een scherpe prijs. Besteld en was in twee dagen geleverd dus snel in huis.

Super, graag weer

Homepage overzichtelijk, prijzen super geweldig. Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Geweldig, graag nog een keer!

Super snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen, ook een hele goede dead gehad. Dezelfde dag was gestuurd en volgende dag binnen .

Goede snelle service

Goede service Betaalbaar

Zeker een aanrader

Precies wat ik nodig had en een vlotte bezorging. Erg fijn!

Voor mij top

Leuke aanbiedingen En goede service Dat is zo belangrijk Paar x gekocht blijf dat zeker doen! Een tevreden klant

Dit is mijn eerste bestelling bij jullie en ik ben tevreden. Mvg Fenny

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.