Pluspunten

- correcte productinformatie - snelle levering en goed service - telefonisch goed bereikbaar -

Geen brievenbuspost voor kleine/goedkope artikelen en als gevolg pakketpost kosten voor kleine producten die eigenlijk door brievenbus kunnen! gewoon doorgaan!

Pluspunten

Snelle verzending, goed geïnformeerd over de verzending. Product op pagina ook goed omschreven.

Pluspunten

Correcte snelle levering van de juiste producten

nvt

Pluspunten

Best een groot assortiment en voordelige prijzen. Ook een pluspunt: de telefoon wordt snel opgenomen. De bestelling wordt snel geleverd.

Ik ben heel blij met de verf van Alfaparf, maar deze wordt maar tijdelijk verkocht, dat is jammer. De pigmenten zitten helaas niet im het assortiment

Pluspunten

snelle levering, denken mee en komen afspraken na.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

Snel verzending

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

In Endlish, I'm afraid, but I felt the need to comment anyway. I love a particular skin lotion from Nivea that, unfortunately, none of the stores around me seem to stock any more. I looked online, and Double F not only still offered it, but sold it for a third of what I used to pay in the stores. That was cool, but then they delivered it the next day, which was even cooler. I guess you could consider this a positive review.

Pluspunten

Snelle respons op vragen, snelle bezorging keurig verpakt

Pluspunten

Keurige levering!

Pluspunten

Zeer aantrekkelijke prijzen voor producten die elders duurder zijn. Zorgvuldig verpakt en binnen de afgesproken termijn geleverd. Ik heb al verschillende mensen in mijn omgeving naar Double F verwezen.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel levering Goede prijzen p Leuke producten

Beter communicatie

Pluspunten

Snel en goedkoop

Nog geen

Pluspunten

Goede producten, goede omschrijving bij de producten, En zeker niet duur!

Pluspunten

CORRECTE EN STIPTE AFHANDELING VAN DE BESTELLING. EEN AANRADER.

Pluspunten

snelle bezorging goede prijs

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.