Pluspunten

Producten zijn keurig ingepakt en levering is zoals belooft. Enig min punt was "niet bij de buren leveren" . Ik heb voor de optie betaald, maar mijn pakket werd toch bij de buren afgeleverd. Maar dit problem ligt toch bij postNL. Double F was heel keurig, heeft zijn excuus aangeboden enbhet bedrag gecrediteerd. All met all ben ik zeer tevreden net deze shop!

Misschien de optie "niet bij de buren afgeven" schappen, omdat PostNL hierin niet betrouwbaar is. Jammer! Is wel een gewilde optie!

Pluspunten

*snelle levering *goeie communicatie *kwaliteitvolle producten

n.v.t

Pluspunten

Product volgens beschrijving voor een zeer aantrekkelijke prijs binnen een dag geleverd

Pluspunten

Super snelle service! Groot aanbod en scherpe prijzen.

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering Goede prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd en goedkoper dan bol.com

Je kon niet kiezen op welke dag het bezorgd moest worden, dat is wel beter en makkelijker.

Pluspunten

houden zich aan afspraken, snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Goede WEBSITE eenvoudig in gebruik

Pluspunten

Mooi assortiment, vlotte communicatie en snelle levering, wat wil een klant nog meer?

Pluspunten

Snel en niet duur.

Pluspunten

zeer tevreden,super fast levering

Pluspunten

Alles vlgs verwachting

Pluspunten

Gooed levering altijd eerlijk en open voor vragen via telefonie. Groot assoriment producten!

Website werkt niet altijd even goed, hier en daar wat fout meldingen en errors. Systeem ook aanpassen om een goed retour proces te overzien.

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

Mijn bestelling kwam iets later dan gepland vanwege beschadiging wat de webshop natuurlijk zelf niet in de hand heeft! Ik kreeg allemaal leuke extraatjes bij mijn bestelling en het contact was top!

Heb ik niet, ga zeker vaker mn haarspullen hier bestellen

Pluspunten

Ruim assortiment van kwaliteitsartikelen. Vlotte, correcte levering.

Pluspunten

Scherpe prijs en goeie snelle bezorging

Nvt

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.