3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De foto's zijn heel duidelijk. Ik vind altijd wat ik nodig heb.

Proberen om sneller te bezorgen.

Pluspunten

Netjes verpakt en snelle levering.

Pluspunten

Goedkoop, ruime voorraad en snelle levering. Hulde!

Niets

Pluspunten

Snelle levering Mooie duidelijke site

Pluspunten

Snelle service, heldere communicatie, goede afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Prima aanbieding snelle levering

N.v.t.

Pluspunten

De zelfde dag verzonden. Volgende dag in huis. Ben goed op de hoogte gehouden dmv emails hoe het er voor stond met mijn bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie van je vragen die je hebt en per mail stuurd

Als er geen aantal producten in voorraad hebben , dit metteen vermelden met bestelling

Pluspunten

Snel geleverd en goedkoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product besteld en betaald, toen kreeg ik een mail dat het niet leverbaar is. Zorg dan dat mensen het niet kunnen bestellen.

Pluspunten

Heel snel

Pluspunten

Lekker snel en goede prijs

Pluspunten

Pluspunten

Scherpe prijzen en snelle levering

Helaas kwam het pakketje toch 2 dagen later ondanks dat het bedrijf het tijdig had aangeleverd. PostNL liet het wederom afweten, helaas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nam gelijk actie na klacht. Kreeg geld teruggestort. Na beoordeling heb ik een kortingsbon aangeboden gekregen. Maak hier zeker gebruik van.

Kijk goed de naar de vervaldatum. Listerine gekocht in april 2019. Op de fles stond houdbaarheidsdatum 2018.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg over de werking van de producten en de hoge kwaliteit. Diversiteit van producten

Op de website staat een telefoonnummer vermeld om te reageren als een product niet is bezorgt.Jammer genoeg reageert de medewerker dat er na 17.00 uur geen telefoontjes worden aangenomen. Deze restrictie staat echter niet op de website!

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke website.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast shipment and delivery to Belgium. The prices are good and very happy with the products I purchased. Also received some samples with the order which was nice.

Suggestions

A lower threshold for free shipping would be nice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzending snel maar de Max Faktor lipfinity is zeer slecht van kwaliteit. Veel lichtere kleur dan op de site wordt weergegeven en blijft niet lang zitten op de lippen. Heel jammer.

Pluspunten

Mijn bestelling was goed georganiseerd, zonder fouten. De bezorging was op tijd.

De winkelwagen heeft mij een beetje probleem gegeven. Na mijn inloggen de winkelwagen heeft leeg gegaan. Ik heb drie keers mijn producten in de winkelwagen gezet.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.