Pluspunten

Pluspunten

Super goede service en top prijs voor kwaliteit!

Pluspunten

Very good service.

Pluspunten

Snelle en juiste levering

mijn mascara L'Oreal Double Extension Waterproof Mascara was via de zoekmachine niet te vinden. Omdat ik zeker wist dat jullie hem hadden heb ik hem na pagina's van mascara's doorploegen gevonden.

Pluspunten

Zeer snel en correct geleverd. Ga zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, en de laagste prijs voor dit product dat ik kon vinden!

Niets

Pluspunten

Snelle levering .. fijne producten voor mooie prijs

Geen echt top

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de service van dit bedrijf

Pluspunten

Snel geleveerd

Pluspunten

Lever tijd was goed. Binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen.

Lever tijd van 1 dag werd aangegeven, maar was uiteindelijk 2 dagen.

Pluspunten

zeer snelle levering, artikelen zijn spotgoedkoop

Pluspunten

producten waren snel verstuurd

Pluspunten

Pluspunten

Ik had de bestelde tanden opzetborstels binnen 2 dagen in huis. Wij zijn zeer tevreden hierover!

Pluspunten

Nadat ik een negatieve beoordeling had gegeven over double f cosmetica, werd er gelijk contact met mij opgenomen om mijn klacht op te lossen Enige tijd geleden had ik voor het eerst een bestelling gedaan bij dit bedrijf maar over 1 product had ik een klacht, waarop ik een mailtje had geschreven, maar geen reactie kreeg (waarschijnlijk ook door toe doen van mijn fout dat ik dacht dat ik het mailtje verstuurd had, en zij hadden nooit wat ontvangen dus konden zij ook niet reageren) ondertussen hebben zij mij prima geholpen, en voor een goede oplossing gezorgd, wat mij het vertrouwen geeft om weer een volgende keer iets te bestellen......

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed ingepakt en snel verzonden

Weet ik nog niet

Pluspunten

Snelle levering ❤

Pluspunten

Snel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles leek mij ok in het begin... Ondertussen is het duidelijk dat de fout niet bij Double F Cosmetica ligt,maar bij post NL die nu al 2x mijn adres niet vinden,een adres waar ik al 10 jaar woon....

Nu beweert post NL dat mijn pakje is geleverd vandaag 29/3 om 12.18u ....ik heb echter NIKS ontvangen,maar wel al betaald... Wat nu?? This is a very bad experience...

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering.

Gratis bezorging bedrag mag wel wat lager.

Pluspunten

Zeer snelle ontvangst en zending was steeds te volgen.

Ik kreeg oral b opzetstukjes die ooit ergens waren afgeprijsd. Dat kon je aan de sticker met Best Deal erop geplakt. Komt onprofessioneel over.

Pluspunten

Voor het eerst een bestelling gedaan Ben zeer tevreden

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.