Pluspunten

Zeer snelle levering, goed aanbod van verscheidene producten en een goede na service.

Pluspunten

Snelle reactie en correctie na verkeerd geleverd product (hoeveelheid). Heb kosteloos de juiste hoeveelheid toegestuurd gekregen.

Tot dusver tevreden, geen tips.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk bestelproces en vlotte levering. Samples bijgekregen van een top product. :)

Pluspunten

super snelle verzending!

Pluspunten

Het juiste product snel geleverd .

Geen idee .

Pluspunten

Een duidelijke website, concurrerende prijzen, snelle verzending en een breed scala van producten

يجب أن يكون وصف المنتج أكثر تفصيلاً ليكون واضحًا.

Pluspunten

Snel in huis en product goed verpakt met plakband zodat het niet kan lekken. Ben erg tevreden over de producten en de deals.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering. Ik werd via de mail constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Echt een aanrader! Top. Bedankt

Geen.

Pluspunten

Snelle, heldere communicatie tijdens bestelproces. Binnen twee dagen ontving ik de bestelde artikelen. Gunstige prijsstelling. Zelfs na bijtelling van de verzendkosten bleek Double F de goedkoopste leverancier.

Pluspunten

Zeer vlotte en levering, voor herhaling vatbaar, tot!

Niet dus

Pluspunten

Snel bezorgt en leuk dat er testers van hetzelfde merk maar ander product wordt bijgeleverd!

Nvt

Pluspunten

snel en goedkoop

Pluspunten

Beloofde producten en super snelle levering

Geen ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ik werd gebeld dat er artikelen niet beschikbaar waren. Op berichten werd er vrij snel gereageerd. Prijzen zeer voordelig, en artikel van l’ oreal BB total repair medium was op diverse plekken niet meer te verkrijgen, maar wel bij jullie.

Jammer dat er de artikelen nog op de site stonden, terwijl die niet meer op voorraad waren. Mijn bestelling 2 x gedaan, begrijp nog niet waarom dat is gebeurd? Bewaar het maar als cadeautjes...

Pluspunten

Fantastisch assortiment. Goeie merken voor een goeie prijs.

Pluspunten

Top winkel! Snelle levering en top producten.

Niets

Pluspunten

Goede prijs,snelle levering,top

Pluspunten

Ik werd goed geholpen!

Pluspunten

Bijzonder goede aanbieding. Zeer snelle verzending en goede communicatie. Aanrader!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.