Tervreden client

Product precise wat ik wou. Makkelijk om te bestellen. Volgende dag in huis

heel goed

snel en netjes geleverd

Prettig en snel

Ruime keuze aan producten , duidelijke website Snelle levering goede prijzen .

Snel geleverd en goed verpakt toppie!

Snel en goede service

Goede service, goed assortiment en snel met leveren

Levering correct uitgevoerd, bestelde artikelen precies wat ik besteld had , prijzen zeer laag ik ben zeer tevreden en zal zeker opnieuw bestellen

Goed geregeld

Goede ervaring, op tijd geleverd en Max Factor foundation die ik jarenlang heb gebruikt en die nergens meer leverbaar was. Zo blij mee!

Bestelling niet ontvangen. Heb de vertrouwen in jullie verloren.

Heb me bestelling niet ontvangen. Kan niks beoordelen.

Slecht

Ik bestel haar kleur 613 en ik krijg een mix van allerlei kleuren. Snelle reactie via de mail en snelle levering maar niet het goede. Er staat ook 100% echt haar maar dat is niet zo. 1 haar eruit getrokken en een aansteker eronder gehouden het zou dan meteen moeten branden en snel maar dit haar stopt dat betekent dat het nep is

Artikelen snel in huis.

Heel, te veel, artikelen niet op voorraad, in mijn geval, mijn favoriete mascara.

goed meegedacht!

had bij mijn bestelling een artikel dat niet meer geleverd kon worden. na een mailwisseling is er prima meegedacht door double ff online en heb ik een vervangend artikel gekozen en daarna is alles naar tevredenheid geleverd en zelfs nog een klein beetje terugbetaald.

Correcte, snelle levering

Prima prijs met een Correcte, snelle levering. Zeker een aanrader

Goede service en snelle levering

Uitstekend product

Heerlijk geurtje. Snelle levering en 3x goedkoper dan elders. Hier bestel ik nog. Bedankt voor de extreme snelle levering. Groetjes J.

alle producten goed verpakt , snelle levering , artikelen zoals beschreven

Snel en netjes verstuurd

klantvriendelijk, betrouwbaar en snelle levering

Top, gelijk de volgende dag binnen en het klopt precies

Was super goed geregeld . De bestelling klopte precies! En het was binnen een dag geleverd

goede service

Snel besteld snel bezorgd

Niks op aan te merken

De artikelen die ik had besteld waren de dag erna al binnen. Prima dus!!

Goed!! Bestelling overeenkomstig de vraag!

Het is voor de 1e keer dat ik met hun kennis maak en alles is overeenkomstig da bestelling uitgevoerd!

Goedkoop

Goedkoop vergeleken met andere winkels

Goede prijs en vrij snel geleverd

De producten hebben een goede prijs. Het zou een dag erna geleverd worden. Dit werd een dag later. Dat was jammer, want ik had het eerder nodig. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, echter vond ik de manier waarop ik te woord werd gestaan niet zo netjes. Aanvallend en niet vriendelijk. Daar kan nog wel wat verbeterd worden. Daarom ook een lager cijfer.

Product is goed

Goed product

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.