Snelle en goede levering. Keurig verpakt

Besteld op tijd bezorgd, Heel goed service

Alles,levering en service perfect in orde!

Eenvoudige site,makkelijk te raadplegen!

Bestellen bij Doublefonline is prettig en de levering is snel. Wat ik wel jammer vind is dat artikelen in de aanbieding (vaak make-up) snel uitverkocht zijn. Verder niks op aan te merken.

Het team is responsief en snel

Telkens wanneer ik hier heb besteld, is mijn bestelling zo snel mogelijk bij mij afgeleverd

Fantastisch!

Producten goed geprijsd, producten voldoen aan de verwachtingen en snelle levering. Ook erg goed verpakt. Buitengewoon tevreden!

snelle service

heel snel geleverd en tevreden van de service. kortom top!!!!!

Super site

Snelle levering. Super shampoo

Snel en goed

Mooie prijs en snelle verzending Voor herhaling vatbaar

snelle levering duidelijke site

prima snelle levering duidelijke site

Livraison

Livraison extrêmement rapide pour la Belgique et prix intéressant

Snelle levering en prima verlopen

Prima producten voor een uitstekende prijs.

Geweldige bedrijf

Prachtige aanbieding, super snel verzonden.

Mooie website, heel veel keuze en aanmerkelijk lager geprijsd dan bij andere winkels. Ben héél tevreden!

Goede service en een snelle levering.

Goede actie en een snelle levering.

Goede spullen voor een goede prijs en een goede levering.

Snelle levering en lage prijs

Verrast dat verpakking groter was dan verwacht ondanks lagere prijs.

Aflevering knudde

Toezendadres werd niet gebruikt. Moest pakket zelf ophalen bij voor mij behoorlijk ver depot in Hoogeveen.

Lekker snel ..hele goede acties

Goed!

Fijne site en goed geleverd

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie

Produkt binnen 24 uur in huis via DHL met Track&Trace code. Concurrerende prijzen bij Double F Cosmetica! Een aanrader.

Rechtstreeks contact opgenomen ivm een artikel niet voorradig. Prima opgelost!

Goedkoop en snelle levering

top

eindelijk weer paradontax de oude formule

Super snel

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.