Snelle levering, super prijs.

Niks op aan te merken. Snel geleverd voor een hele goede prijs.

Excellent service

Ik heb het product heel snel ontvangen. Communicatie was ook heel goed!

Vlotte correcte levering

Vlotte correcte levering

Zeer duidelijk en als er iets mis gaat, in mijn geval dubbel besteld gelpen ze je direct.

Heel voordelig en snel geleverd.

Gewoon netjes en keurig geleverd

Niets op aan te merken, alles is keurig en snel geleverd.

Prima afhandeling

Snel en correct

Snel, geen enkele problemen

Snel, geen enkele problemen

Goede medewerking en snelle reactie

Nadat ik besteld had, vergeten er iets bij te bestellen. Mail gestuurd en werd gelijk gereageerd en zonder mopperen erbij gevoegd

Supersnel

Komen hun afspraken na, hun woorden zijn daden. Correct en supersnel geleverd. TOP..!!

Geweldig product voor een geweldige prijs!

12 potjes vaseline voor nog geen 10 euro?! Dat moet al genoeg zeggen. Ik ben onwijs blij dat ik deze deal tegen kwam en de verzending was ook onwijs snel. De volgende dag had ik mijn pakket al binnen! Geweldige service!

Snelle levering en goede prijzen!

DHL is verschrikkelijk

Dat DHL is een slechte bezorgdienst is, is bekend. DHL houdt inmiddels niet eens meer de schijn op dat ze niet langskomen met het pakket. Deze keer besluiten ze zonder overleg, zonder poging te bezorgen op thuisadres, om je pakket te bezorgen bij een "service-center". Dit is nieuw. Dat dit center openigstijden kent waardoor ik bijna een halve dag vrij moet nemen kan er nog wel bij. DHL verwijst zoals gewoonlijk door naar jullie. Dus, als dit jullie manier van bezorgen is ben ik geen klant.

Alles netjes en snel verzonden en verzorgd.

Snel geleverd prima!

Snelle levering volgens afspraak

Bestelde producten prima in orde ontvangen en voldeden aan verwachting

Goed en snel

Mijn geplaatste bestelling was zeer snel aangekomen, waarvoor dank. Ik heb niet meer besteld omdat jullie mijn favoriete merken niet, of bijna niet, verkopen.

snelle bezorging

Heel fijn dat ik de Nivea gezichts olie bij jullie nog wel kon kopen!Hheel blij mee.

Geen opmerkingen, maar 10 verdient niemand

Goed zonder meer

Lage prijzen, goede verpakking, snelle verzending

Lage prijzen, goede verpakking, snelle verzending

Eerste keer besteld bij Double F Cosmetica zeker niet de laatste keer. Betere prijzen dan in de winkel en snelle levering.

snel geleverd, goed geprijsd

producten werden snel geleverd, duidelijke communicatie en goede prijs

Zit al 8 dagen op mijn bestelling te wachten. Pfff

Slecht deze vervoerder waar jullie mee werken

Vlugge levering

Alles was goed

Goedkope make-up

Via jullie website ervaarde ik de lipfinity als een goed en goedkoop product. Alleen jammer dat er momenteel weinig kleurkeuze is.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.