Snelle levering!

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Bestelde producten stuk goedkoper dan in fysieke winkels, erg blij mee! Bestel snel weer een order!

Netjes en snel

Het is de 3de keer dat ik wat heb besteld bij jullie en zoals gewoonlijk altijd op tijd geleverd en de prijs altijd goedkoop.

Alles juist en tijdig geleverd.

Ok, wilde meer bestellen om geen portkosten te hebben, maar er was te weinig voorraad!

Commercieel zou zijn, bij te weinig voorraad, kijken of het wat later volledig zonder Port kan geleverd worden! Nu heb ik minder voorraad en meer moeten betalen!

Ongelooflijk!

Vanuit mijn luie stoel bestellen, de volgende ochtend geleverd. En dan die prijs.........ongelooflijk

Snel en goed

Mooie en overzichtelijke site

Goeie extensions zonder lange wachttijden

Goeie kwaliteit, ik heb het meerdere keren geblondeerd en geverfd dus de krullen waren naar ongv 6/7 maanden wel weggegaan. Maar als ik het niet blondeer gaat het wel mee voor 1 jaar met goeie verzorging

Snelle overzichtelijke service.

Snel en goed

Altijd zeer snelle bezorging, houden zich altijd aan hun woord. Tevens een zeer scherpe prijs altijd.

Snelle levering, goede producten

Ik ben heel tevreden over de snelle bezorging. De producten zijn goedkoper dan in de winkel en goed van kwaliteit

Goede spullen snel geleverd

snelle levering, goede info

Mijn bestelling was licht aangepast. Ik had 3 keer een doos van 8 scheermesjes gekozen, en kreeg 6 doosjes van 4 stuks. Ik hoop alleen dat de scheermesjes zullen passen omdat er op deze doosjes geen XL vermeld stond.

Uitstekende ervaring en correcte levering

Uitstekende informatie door het krijgen van e-mails die de toestand van de bestelling vermelden. Een aanrader, alhoewel op enkele dagen tussen 2 identieke bestellingen de prijs gestegen was.

Herl goef

Fantastisch en snel verstuurd , hier bestel ik vaker

Heel goed.

Heel goed. Snelle levering. Mooie orijs

Ben tevreden over de producten

Correct en snel geleverd

De juiste producten tegen een goede prijs, snel en correct geleverd. Goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden over het verloop.

rampzalige levering

de coli werd naar en BPOST pakjesautomaat geleverd. De kast was vol met water dat onderdoor de metalen deur naar binnen liep. Pak is total loss. Ik heb alle plastic flessen moeten reinigen, karton verpakking van paradontax total loss.

Mooi geleverd,goed beschermd!

Ik ga zeker in de toekomst nog producten bij jullie bestelen!

zeer tevreden

goeie service, vlotte levering en goeie kwaliteit

+Is uitstekend.

Mijn ervaring is zeer goed Ga zo door.

Beste producten Netjes op tijd ook geleverd

Fijne webwinkel

Goede website met voordelige producten en snelle levering.

Snelle levering, super!

Blij eindelijk de oude weer terug

Het is heel erg prettig de vertrouwde smaak van parodontakt weer terug te hebben Dank voor de levering

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.