makkelijk bestelt ,vlug bezorgd ,goede prijs kwaliteit.

goed product goede prijs snelle levering

goed product goede prijs snelle levering

Snel

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle correcte levering

Jammer genoeg verkeerde kleur lipstick besteld. Foutje van mij, maar spulletjes kwamen snel geleverd

top

Snel prima !

Gute Ware, schnelle Lieferung, sehr empfehlenswerter Verkäufer, gerne wieder, Danke!

Altijd tevreden met mijn bestellingen op DoubleF. Producten zijn top en snelle levering !

Zeer snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Om te beginnen had DOUBLEF de specifieke conditioner die ik zocht, en in de winkel niet kon vinden. Er was zelfs een promotie op 6st, waardoor ik maar 2€/fles betaalde. Met de 5,95€ verzendkosten was het 3€/fles, nog steeds een interessante prijs. Levering gebeurde 2 dagen later, heel vlot, en goed verpakt.

Keurig, goedkoop en snel

Goede levering. prima prijs en snel.

Alles is perfect verlopen. Was zeer snel en ordelijk verpakt

Goede en snelle service

Prima site

Prima site, duidelijk en heel breed assortiment. Snelle en nette levering.

Goede prijs en snelle levering

Vond mn favoriete douchegel niet meer elders en hier hadden ze m en voor goede prijs.

Lage prijs voor goede producten.

Snelle levering, leuke aanbiedingen en goed betaalbaar..!!

Buying shampoo

It was what I wanted.

Tevreden

Snelle levering!

SUPER

ALLES KOMPLEET EN CORRECT . GOEDE PRIJS - KWALITEIT

Snel en netjes geleverd. Ik ben tevreden over deze service

Fijn geregeld kreeg het product wat ik besteld heb. En ook per mail werd ik op de hoogte gehouden. Ondanks dat ik in België woon had ik het product binnen 2 dagen

Boven verwachting

De middag voor oudjaarsdag een bestelling gedaan en de volgende middag al in huis. Dit had ik niet verwacht, dus lof dat ze hun belofte toch waar hebben gemaakt. Dit maak je wel eens anders mee.

fijne webshop

Mijn eerste bestelling was de volgende dag al binnen en was goed verpakt. Ze hebben voldoende artikelen en zeker ook betaalbaar.

Snel en correct

Heel snel

Redelijk

Een van de twee haarlakbussen was niet helemaal vol. Ik merkte direct dat één bus veel lichter was.

Betrouwbaar en snel!

Artikelen de volgende dag al in huis!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.