Zelfs op eerste kerstdag wordt er nog ingepakt

heel goed verzorgd en gebracht!

Ik ben blij dat ik mijn spullenn heb gekregen

Top geregeld

Snel en goed

Goede levering . Zou evt. fijn zijn als het artikel, indien gewenst , in kadoverpakking wordt verpakt.

was prima

het ging niet goed maar na een telefoontje was het na een dag alles weer in orde goed bedrijf

Alles tiptop!

Scherpe prijzen, verzorgde verpakking en gratis levering. Wat kan een mens nog meer wensen

aantal geleverd niet juist

12 stuks in de promo, slechts 11 geleverd .... niet echt correct dus. Hopelijk gaan ze dit rechtzetten,anders nooit meer.

Prima geregeld!

Snel en accuraat geleverd.

bestelling gaat snel en een goede service

Ik heb hier voor het beerst besteld produckten zijn goedkoop en de sevice is goed .Ik raad deze site aan gr Jolanda

Zeer teleurgesteld

Ik bestelde 3 mascara’s, die allen onverzegeld toekwamen. Bij het openen van de producten waren 2 van de 3 mascara’s helemaal uitgedroogd en dus onbruikbaar. Klantendienst is niet te bereiken. Ik ben dan ook zeer teleurgesteld

Snel geleverd.

Heel goed product

Heel goed product.....een aanrader

Mooie prijzen en snelle levering

Mijn wax is altijd op voorraad en de prijzen zijn goed. Snelle levering

Zeer tevreden!

Mooie producten en snel geleverd.

Ik ben zo blij dat ik mijn tube Paradontax ( de enige echte oude formule met zoute smaak) bij jullie heb kunnen scoren. Ik heb gelijk de volgende dag gelijk 12 tubes besteld. ☺️

Snelle levering en bestelling volledig ontvangen

Snelle levering, bestelling volledig ontvangen, producten zijn zorgvuldig verpakt.

Tevreden, simpel

Ik ben tevreden met mijn aankoop.

Supersnelle levering, maar verouderde make-up

Heb Max Factor Lipfinity gekocht via deze site, voor een heel voordelige prijs. Nadeel is dat het wel oude make-up is. Je ruikt en 'proeft' dat de make-up verouderd is.

goed en tevreden

hele snelle levering en zag er goed uit

Snelle levering top producten

Altijd alles op voorraad en super snelle levering

Slechte service

De levertijd was niet zoals verwacht. Je betaalt €5 of €8 voor de verzendkosten, maar eigenlijk voor niks!!

Vandaag pas ontvangen, maar produkt is ok!

reeds bij jullie gekochtmaar is wel VEEEEEL DUURDER geworden!!!!!

Telescopic Mascara van L’Oréal besteld, lijkt niet de echte

De mascara heeft een andere verpakking dan de originele en doet het dan ook minder goed.

Goeie haar

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.