Delivery was fast - Very happy!

Brilliant, delivery within 2 days. Very happy with this company!

Snelle levering, alles naar wens.

Snelle levering , alles naar wens.

Snelle levering!

Snel geleverd produkt goed verpakt

Goede prijs, snelle levering. TOP

Goede prijs, snelle levering, ik zeg TOP

Supersnel geregeld

De bestelling is de volgende dag, keurig verpakt in huis. Persoonlijk advies via de telefoon gevraagd, dit werd vriendelijk en professioneel gegeven.

Goed, geen problemen

Zie boven

Scherpe prijs. Snel ontvangen

Scherpe prijs. Snel ontvangen.

Zeer tevreden.

In de avond besteld en de 2dag in huis.

Goede service en kwaliteit

Alles ging zoals het zou moeten. TOP!

Goede prijs en snelle levering

Goed product voor een scherpe prijs. Ik had het snel in huis.

Best was als beschreven

Verzending duurde wel wat langer dan ik normaal gewend ben

Boven verwachting uitstekend

Ik was op zoek naar foundation poeder van Max Factor, die normaal 17 euro kost en ik vond deze bij Double F voor 5 euro. Ik dacht, dit kan niet maar toch 4 stuks besteld. Een dag later werd dit al bezorgd. Ik heb vaker dit besteld via internet en soms komt het los in een doos. Maar alles was keurig verpakt in dik plastic en nog extra materiaal tegen het stoten dus het kon nergens naartoe in de doos. Ik was zeer verrast. Ik kende deze site helemaal niet maar ik ga hier zeker vaker bestellen als ik iets nodig heb. Ook de groot verpakkingen zijn goedkoop. Ik ben fan!

Super snel geleverd en netjes

De ene dag besteld en de volgende dag in huis, super en netjes verpakt. Tevreden

Nog steeds niet geleverd. 14 dec besteld !

bestelling

Goede prijzen, snelle levering

Prima ervaring. Goede prijzen, snelle afhandeling v d bestelling en snel geleverd.

Mijn merk in reisverpakking

Besteld keurig bezorgd niks op aan te merken

Kende de website nog niet dus geprobeerd en het levert snel en zonder teveel gedoe

super goed, n aanrader

op tijd en netjes geleverd, ik ben er super blij mee.gr josephine

Snel en niet duur.

Snelle levering en niet duur

Top! Snelle service en goed verpakt!

Nog niet eerder van deze online winkel gehoord maar is zeker voor herhaling vatbaar!

Mijn 2e bestelling is weer naar tevredenheid afgeleverd

Besteld voor volgende dag bezorging

Hier besteld op maandag omdat ik het dan dinsdag dan in huis zou hebben!! Echter niet het geval! Het is donderdag en nog steeds niet ontvangen! Erg jammer want had ik dit geweten had ik het 100% ergens anders besteld!

Fijne en snelle levering en duidelijkheid over levertijdstip.

Gezocht naar dit product en gevonden bij Double F voor een mooie prijs.

Heel goede ervaring.

Goede prijzen ,snelle goede bezorging.

Niets op aan te merken.

Snelle levering.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.