Snelle en complete levering

Teleurgesteld

Helaas bijna niks meer te verkrijgen door dat zeer veel artikelen niet voorradig zijn.

Is een geweldig bedrijf en de levering komt mooi op tijd

En zal dit bedrijf in de toekomst aanbevelen

Snelle levering!

TOP LEVERANCIER

A Merken Koop je hier aan SUPER LAGE PRIJZEN !! + SUPER SNELLE LEVERING !!! Deze Zaak Verdient TERECHT een Maximum Score !!

Prima. Goede verpakking en snelle levering.

Uitstekend. Goed werken website. Erg fijn!

Snel geleverd, goed product

Ik ben tevreden

snel en goed

Mijn lipfinity 108 nergens meer te koop. Gelukkig wel bij Doublef online. Gelijk 3 besteld, volgende dag al in de brievenbus. Super

Snelle verzending en spotgoedkoop. Betaalde maar 2,66 per potje morfose aqua gel 175ml (bij de kapper kost 1 hetzelfde product 7,50 per stuk) (nadeel dat je voor minimaal 50euro moet bestellen voor gratis verzendkosten) Alles top

Zeer goede klantenservice

Ik maakte een foutje in mijn bestelling. De klantenservice heeft dit voor mij heel snel en vriendelijk, recht gezet. De bestelling werd snel verzonden en alles was goed verpakt. Aanrader!

Snelle levering,en zeer goed verpakt

De bestelling binnen een week gekregen.

Ook hoefde ik geen verzendkosten te voldoen.De producten heb ik nog niet gebruikt Groetjes Myrza

Vlotte correcte levering

goede service, goede prijs

Bij toeval op deze site terecht gekomen. Uitstekende prijs voor wat ik zocht en super service. snelle verzending.

Super top en goede verzending !

Uhmmmmm

Snelle levering .

Snelle en correcte levering .

juise mesjes?

dit antwoord kreeg ik van Gillette zelf: De verpakking van de Proglide is blauw en hebben alleen een oranje strip op de bovenkant van het mesje de normale Fusion mesjes hebben boven en onder een oranje strip en zitten in een oranje verpakking. groetjes Hendrik

Snel geleverd , netjes verpakt

Hele bestelling snel en compleet geleverd. Netjes en goed verpakt. Keurig.

Snelle verzending fijne wax!

Zeer leuke ervaring

Topmerken tegen een zeer lage prijs. Degelijke verpakking voor transport en snelle levering Top!

zeer tevreden

Ik ben tevreden over de prijzen en de vlugge levering!

Heel slecht slechter kan niet dan een uitgedroogde mascara aan te krijgen

Ik vind het schandalig ik krijg mijn pakje aan ik doe het open het zijn mascara die per 2 verpakt waren de verpakking was opengemaakt en 1 mascara gebruikt was helemaal uitgedroogd blijf van deze site weg

toppie

bestelling keurig en op tijd geleverd

Ik heb microringen gekocht maar kwam veeeeel te laat

Ik heb woensdag morgend microrings besteld via de site. Er stond dat het vrijdag geleverd ging worden. Spijtig genoeg is het niet geleverd geweest de week erop was ik nogaltijd aan het wachten op mijn pakketje het is 1 week later geleverd. Erg.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.