snel leverbaar

mooi fijn en goedkoop prima

Bezorging super. Product goed aangekomen.

Snel

Snelle levering.

Voordelig en snel geleverd!

De haarverfproducten waren voordelig geprijsd en werden snel geleverd

Heb het pakketje nog steeds niet ontvangen

Pakket niet ontvangen. Maar wat een attente reactie van de firma Double F cosmetica volgde: ze deden onderzoek naar de reden waarom mijn bestelling niet was aangekomen. En toen die reden niet boven water kwam, boden ze me twee mogelijkheden aan: de bestelling alsnog weer verzenden of geld retour sturen. Erg netjes!

Echt Fantastisch!!

Ik heb vandaag mijn pakketje mogen ontvangen! Het was een feestje om het pakket te openen! Direct begonnen met het gebruiken van de producten! Het voelt heerlijk op mijn gezicht!

Alles was aanwezig alleen jammer dat de shampoo heeft gelekt ondanks dat het goed was verpakt.

Snel ontvangen

Heel tevreden

Keurige en vlotte levering

Product prima maar levering via DHL valt tegen

Het is niet heel makkelijk om te achterhalen wanneer en op welk tijdstip een pakketje wordt geleverd link naar DHL veel te algemeen, moet lang zoeken. En áls er dan een berichtje komt dan is het veel te laat en veel te kort op de levering. Vervolgens staat op het briefje in de brievenbus dat ik online kan kijken bij welke buren het afgegeven is :-(

Netjes

Goed geregeld en netjes verpakt. Snel ontvangen

Goed produkt voordelig geen bezorgkosten en de volgende dag al op kunnen halen .

Goede prijs veel aanbod snelle levering

Mooie lage prijs voor datgeen ik wilde hebben. Bestellen gaat makkelijk en levering is snel

boven verwachting snel

zoals verwacht, ze doen wat ze aangeven

Goeie deal

Hele goeie deal gevonden hier, eerlijke prijzen, snel verzonden.

Bestelling nog niet ontvangen

Heb 27 november een bestelling gedaan tot op heden nog niks ontvangen

Makkelijk te vinden wat je wilt hebben. Goedkoop. En snel geleverd.

Geweldige .

Geweldige .

Regular shoping via internet

Best price. Fast delivery. Kind communication. Only I couldn't find a language menu on startpage of the site.

Snelle levering en goede prijzen

Tevreden over de aankoop wel spijtig dat er een aantal producten niet in voorraad waren. Maar de producten die ik kocht hadden een goede prijs.

Supersnel en lekker goedkoop!

Supersnel en lekker goedkoop!

Toffe website

Heel toffe website voor allerhande spulletjes Heel fijn om voor lage prijzen het één en ander aan te schaffen

heel tevreden!

ik was al een tijd op zoek naar een goede L’Oreal Colorista aanbieding en heb voor een leuk prijsje twee paken kunnen komen. Snelle verzending! Goede service!

goed qua snelheid van afwikkelen maar matig qua assortiment en prijs.

De bestelling, die ik plaatste werd vlot bezorgd. Maar de artikelen, die ik nog meer wenste, waren óf niet aanwezig (Sensodyne repair tandpasta), óf sterk in prijs verhoogs (Weight care).

heel voordelig en supersnelle levering

Mijn favoriete eyeliner aan een spotprijs. Ook nog eens heel snel geleverd! Ik ben fan!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.