100% top bedrijf met scherpe prijzen.

prima levering

Alles snel en correct geleverd.

Netjes en snell bezorgd

De betaling was snel ontvangen en ook snell reactie op me bericht het product was er binnen 2 dagen dus mooi snell

Snel bezorgd en een goed product

Keurig afgehandeld .

goede service

Snelle bezorging wordt waargemaakt

Goed mail contact en een fijne levering

Snelle levering en goede prijzen

Goede prijzen en snelle levering

Snel gevonden op het net, goed, goedkoop en snel bezorgd.

Ik had jullie site al snel gevonden. De beoordeling van andere klanten moedigden mij aan ver te kijken. Aangenaam verrast door de prijzen. Het bestellen en betalen verliep probleemloos. De bezorging klopte met de afspraak, De pasvorm bleek zoals geadverteerd: prima. Geruststelling stond op haar gezicht. Ze hoeft nu niet meer in te zitten over een natte broek of vervelende luchtjes. Kortom een prima aankoop

redelijk

Ik had max factor lippenstift in meerdere kleuren besteld, echter is er 1 er niet goed van, dit de zelfde dag per mail gemeld. Gelukkig is dit met een passende oplossing netjes opgelost.

Alles was zoals beschreven

Vlotte bestelling en levering van de artikelen. Aan te bevelen

top

nette prijzen, snelle levering, en een behulpzame klantenservice

Snel geleverd en goedkoop.

Het bestelde was uitstekend, echter DHL zette het pakketje in de regen gewoon voor de deur terwijl er niemand thuis was.

Snelle levering van de gel. Ik ben er blij mee.

Niks gehad!

Kan niks zeggen

Aanrader!

Eerste keer besteld en alles is prima verlopen!

Lekker Goedkoop

Enige minpunt was bij de tweede bestelling was de binnenkant van de verzenddoos niet schoon. Dat maakt op zich niet uit omdat het toch bij het oud papier gaat, en mijn producten zelf in verpakking zaten. Maar dit keer was het wel erg ranzig. Er zat er een kluwen haar met stof bovenop mijn producten. Een soort haarbal leek het wel, en er kwam tegelijkertijd een rare geur van binnen de doos waardoor ik niet de volle sterren kan geven. Hoewel ik erg tevreden ben over de prijs kwaliteit verhouding van mijn bestellingen heb ik nu wel een soort mini-trauma herinnering aan het uitpakken van mijn bestelling. Maar ik zou het nog steeds asnbevelen, te goedkoop allemaal.

snel en voordelig.

Makkelijk bestellen, snelle levering voor een mooie prijs. Blij mee.

uitmuntend

mijn bestelling kwam heel snel binnen en goed verpakt

De bestelling heel snel ontvangen!

Bestelling snel ontvangen voor een hele goede prijs.

Supersnel!!

Supersnelle levering, netjes verpakt en duidelijke overzichtelijke rekening. En een stuk voordeliger.

Vlotte verkoop, doch producten slecht getransporteerd

1 bus shampoo en 1 bus wasverzachter waren wat uitgelopen, waardoor hele bestelling vuil was

Mooie prijs, super snelle levering!!!

Ik ben meer dan tevreden over de producten, de prijs en de hele snelle levering. Bedankt!

Netjes geleverd volgens afspraak

Goede ervaring, snel bezorgd. Er miste alleen 1 product die ik had besteld. Even via whatsapp contact gelegd en volgende dag had ik dit product ook binnen. Fijne communicatie

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.