Bestelling was keurig op tijd. Producten zijn prima.

Snelle service, prima prijzen en kwaliteit.

Voor het eerst iets bij DoubleFonline besteld, binnen 2 dagen ontvangen, top. Wat ik al jaren in een regulier drogist kocht heb ik nu bij DoubleFonline voor een derde van de prijs, dus ook prijs/kwaliteit een 8.

Prima spullen.

De site is handig. Verzenden ging goed alleen werd mij al eerder gevraagd om deze zending te beoordelen terwijl ik de spullen nog niet had ontvangen.

Altijd op zoek naar de goedkoopste producten van de A-merken. Hier goed geslaagd

Mijn bestelling van zondag is al op dinsdag geleverd, daar kunnen andere webwinkels nog wat van leren. Ga zo door

Tooop

Expédition très rapide

Vlug en correct

Zeer tevreden was ook vlug aan huis .doe zo verder!!

Snel geleverd !

Goed product, goede prijs en snel geleverd !

Super service!!!

Snel en accuraat geholpertes. Bedrijf komt beloftes na.

Zeer snelle bezorging,en goed verpakt

Ik zo'n goede ervaring gehad dat ik zeker weer terug kom om het heerlijke product weer te bestellen voordat het op is. Dus ik ben heel tevreden.

eenvoudig bestellen

je vind je product en met enkele klikken wordt het zo geleverd,

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijs en snelle levering

Snelle levering, lage prijs, het product- zoals verwacht.

Voldoende

Ja ben super tevreden met de bestelde producten echter stonden er nog veel meer producten bij die ik had willen hebben maar die waren niet leverbaar en dat vind ik jammer

Snel bezorgd

Ik had niet verwacht dat ik het zo snel thuis had

Goeie kwaliteit en service

Het haar is heel mooi en snel geleverd!

Bestelling binnen 2 dagen iop afleveradres

ok

ok

Ik ben helemaal blij, erg tevreden met snelle levering, goede service, lage prijzen.

Veel aanbiedingen met grote korting

Snel bezorgd

Het was top

Prima erg tevreden met mijn bestelling

Snelle levering op afgesproken dag

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service

Alles perfect verlopen

Geen opmerkingen, alles vlotjes en naar wens verlopen.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.