goeden voordelig

fijne doekjes blij dat ze er weer zijn

Alles volgens afspraak

Op woensdagavond mijn bestelling gedaan en op vrijdag had ik het in huis, zoals beloofd.

Goede service, had een verkeerde kleur ontvangen, maar de volgende dag nog de juiste gekregen.

Geweldig. Zoveel keus!!!

1ste keer hier besteld. Bij toeval via google tegen gekomen. Zocht naar een bepaald kinder haar product en kwam zo terecht bij Double F Cosmetica. Tevreden over de producten, de prijs en de keuzes! Ga hier vaker bestellen.

Producten voor betaalbare prijzen.

Geweldig en mooie aanbiedingen

Bestelling geplaatst en werd gelijk behandeld en opgestuurd,keurig bij dichtbijzijnde winkel afgeleverd,prima

Goede produkten voor een lage prijs

Was op zoek naar een deo voor mannen en kwam hier opuit.Super scherpe aanbiedingen en een goede service.Ook gemakkelijk met achteraf betalen.TOP.

uitstekende service en prijs

Gilette Pro Glide scheermesjes (2x16 stuks) gekocht voor een zeer schappelijke prijs, en de volgende dag bezorgd. Ook telefonisch werden mijn vragen uitermate correct beantwoord door een vriendelijke dame met kennis van zake, zodra ik weer iets nodig heb zal ik terugvallen op DoubleF.

Duidelijke site, makkelijk bestellen Op afgesproken datum geleverd.

goede ervaring

juiste bestelling en juiste levering en dit alles binnen de vooropgestelde termijn .

Snel

Bezorging was inderdaad de volgende dag, Maar helaas was er 1 flesje aan het lekken. Verders keurig verpakt.

Bedrijf is webshop keurmerk waardig!

Bestelling voldoet aan verwachting, binnen 1 dag geleverd!

Ik ben héél tevreden

Binnen 24 uur had ik mijn vitamientjes in huis. Goeie service hóór!

Goede snelle service

Goede prijzen, snelle service

Uistekende service

Snel geleverd tegen hele scherpe prijs

Ziet er goed uit.

Jammer dat deze flessen uit Frankrijk gehaald moeten worden. Spul is gewoon veel te duur.

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakketje

Woensdag middag mijn wierook besteld en donderdagochtend was het al aan huis. netjes verpakt en 2 gratis test stokjes erbij gekregen. Perfecte service

Snel en goede prijs

Snelle levering, prima verpakt en goede prijs

Geweldige overzichtelijke webshop veel keus heb de Sunny Isle Extra Dark Jamaican Black Castor Oil besteld super olie klantenservice is snel met reageren vriendelijk blijf er zeker bestellen.

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Perfect en snelle levering

Goed en snel geleverd.

Snelle levering en producten op voorraad. Voor herhaling vatbaar.

snel geleverd Top !!

Prima ervaring

De bestelling was prima , maar ik had graag dat u de rekening stuurt

Goede service snelle levering.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.