Zoals verwacht, correcte prijs

Correcte prijs, snelle levering

goed verpakt en snel verstuurt

Snelle reactie

Alles makkelijk te bestellen en op te halen.

Snelle volledige levering

Leveren keurig conform de gemaakte afspraak

Goed voor elkaar

Bestelling gedaan, had nog wat vragen, dit ging via de App. Goed geholpen. Bestelling opgehaald, vriendelijke mensen.

Prima product, goede service, zeer snelle levering

Het is zeker goed produkten

Ik ben zeer tevreden raad iedereen aan

Alles is vlot en zonder problemen verlopen

Betrouwbare webshop die ik zeker nog zal bezoeken

Eerlijk verhaal

Ze doen wat ze beloven en zijn bovenal een goed bedrijf met vele aanbiedingen die het aantrekkelijk maken om daar te bestellen

uitstekend

Vlotte levering

Ik heb vrijdag en bestelling geplaatst bij alle artikelen staat Zaterdag in huis .heb mijn bestelling niet op zaterdag ontvangen.

Prima product. Geleverd zoals vermeld. Geen pijn in de portomonee

Mijn haar zit netjes, geen pijn in portomonee, potjes staan mooi keurig in de kast, ruik nu naar meloen

OKE

Voor het eerst hier besteld. Snelle levering is een pluspunt. Minpunt: ik heb een eyeliner van L'Oréal besteld, maar die is droog. Hij tekent niet goed en het is een waterproof.. Ik gebruik al jaren L'Oréal en dit is niet hoe ik het eerder heb gekregen. Waarschijnlijk heb ik een oude eyeliner pen gekregen. Wel jammer.

Snelle levering , goed assortiment

Zocht specifieke gel en scheer mesjes. Beide waren eenvoudig te vinden en supersnel geleverd.

Goede levering

Service zoals verwacht

Producten waren op tijd klaargelegd voor het ophalen. De beste prijs gekregen.

Prima deal

Prijs/kwaliteit/levering top!

Top service, zoals geschreven ook geleverd.

Goede informatie.

Mooie doos

Mooie doos voor de kerst

Netjes verzonden en snel ook

De eerste keer dat ik hier wat bestelde. Altijd even afwachten maar keurig geleverd.

alles ok

makkelijk bestellen, snel bverstuurd en alles goed ontvangen.

Ik ben tevreden.

- Snelle levering. - Het pakket is goed verpakt.

super ! !

vlugge service . dag na de bestelling geleverd . en aan spotprijzen

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.