Goed produkt snelle verzending.

Goed produkt snelle verzending en een prima prijs.

Geweldige geur

Bruno Banani Woman is een zeer lekkere frisse geur, ik gebruik hem al jaren en krijg er regelmatig complimenten over. Bij Double F kan je deze voordelig bestellen.

Naar wens verlopen

Twijfel

Negatief: kapotte verpakking, zelfs de doosjes waarin de tubes zaten zijn allemaal kapot. Positief; snelle levering en goede communicatie

Snelle levering,prima service

Correcte communicatie, snelle levering. Prima producten aan verminderde prijzen

Fijne webshop

Makkelijk besteld, snel en goed verzonden. Fijne webshop

Snelle levering.

Goedkoop en met een dag bezorgd

netjes en snel bezorgd

goed verpakt en snel geleverd

Wel tevreden

Ik heb snel gekregen wat ik al weken in winkels zocht.

Blij met mijn bestelling

Producten werden snel geleverd goede prijs/kwaliteit. Super tevreden

Top service!

Perfect product dat nergens anders nog te vinden was en dit aan een zeer voordelige prijs! Bovendien zeer snel geleverd!

Heel snel en correct!

alles verliep goed

Alles goed verlopen zoals het hoort

Ik was heel tevreden met mijn bestelling en ook met de levering

Snelle bezorging en de producten zijn goed

Snel correct en goedkoop

Goede snelle levering. Top gewoon!

Vlotte en complete levering. Niets op aan te merken.

content met bestelling

snel ontvangen. content met mijn bestelling.

Lekker snel

Prima service, snel geleverd.

Scherpe prijs!

Goede webshop

Meerdere keren besteld,geen problemen met bestelen en leveren

Parfait

1ere commande un large choix de produits, un envoie rapide et soigné. Merci À vous

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.