Super goed

Goede website. Snelle levering.

Bestelling snel ontvangen. Alles naar wens!

Geen problemen ondervonden bij bestelling. Op tijd geleverd. Goed verpakt. Geen overdreven grote verpakking. Tevreden.

Vlot opgestuurd prima spullen, tot de volgende keer.

Top Service

al meerdere malen besteld en steeds dezelfde goede service, zeer snelle levering en artikelen goed verpakt

Super snel en duidelijke communicatie

Supe snel en duidelijke communautaire

Prima service en snelle levering

Alles goed verlopen.

Snelle levering.

snelle levering en volgens afspraak aangeleverd

Een 8

Make up besteld scheelt enorm in prijs. Shampoo om de levering zonder verzendkosten te krijgen. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden. Zeker de moeite waard om hier te bestellen prijzen van veel producten zijn aantrekkelijk.

Top in orde

Snel en netjes verzonden

goedkoop en snel

wat een heerlijke site vol top aanbiedingen, goeie service en snelle levering.. kortom; een aanrader!

Goede service dhl in time

goed product en snelle levering

Besteld via de website en de rest van simpel en duidelijk

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Alles zoals het hoort.

Ik heb besteld en de volgende dag was het er. Alles zonder problemen.

Snrl geleverr

Bestellen ging gemakkelijk. De levering kwam vlot.

Wat ik zocht heb ik vrij snel gevonden op de webshop. Ik ben er blij mee.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle, correcte levering

Fantastico

Alles in één keer geleverd op de afgesproken datum

Fijn dat alles op tijd was, iets minder was dat er een fles shampoo gelekt heeft.

Ze zijn erg prettig en zitten prima

Tevreden klant

Snelle levering en fijn product

Snelle levering, producten zorgvuldig verpakt!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.