Product ziet goed uit!! En het werd snel verzonden

Goede producten aan scherpe prijzen

Tandpasta, mondwater en tandenborstels gekocht. Snelle levering, goede prijs en producten geleverd zoals gehoord. Duidelijke communicatie over levering. Niets op aan te merken.

Goede en snelle levering

Goede levering en snelle service

Quality

Uitstekende dienst producten en bovenal beste prijzen ook als extra bonus

Mauvaise experience

Ne commandè pas chez eux Produits dèfectueux Déjà utilisès Aucune rèponse ni remboursement

Très bonne expérience, je commanderai à nouveau !

Le produit que j'ai commandé est de très bonne qualité. L'emballage et la protection pour l'expédition sont excellents. Je commanderai à nouveau d'ici peu et je ferai votre publicité autour de moi. Merci de continuer comme cela à l'avenir. Je compte sur vous !

nu 24-08 20.45 nog niets ontvangen

nog niets ontvangen

Snelle levering en goedkoop

Prima en snelle alflevering

Prima en snelle afhandeling bestelling

ik heb helaas nog geen complete ervaring

de bericht geving omtrent het verloop van mijn bestelling was oké. het pakket zou gister tussen 10.00 en 15.00 uur bezorgd worden. ondanks dat wij de hele dag thuis waren en een bel met heel veel decibels hebben,is er niemand geweest

Besteld en geleverd tegen een goede prijs

Heel goede aanbiedingen. Alleen jammer dat het bedrag boven de 50 euro moet zijn om geen verzendkosten te hebben.

Stukken goedkoper

Erg prettig niet de jackpot voor iets te moeten betalen

Goedkoop en als extra ook nog een kleurtje erbij.

levering zoals verwacht

Duidelijke website, verzending zoals aangekondigd, netjes op de hoogte gehouden per mail. Producten degelijk verpakt. Leuke aanbiedingen.

Alles is helemaal goed zit er echt uit

Makkelijk bestellen, goede updates en snelle bezorging

Alles ging via het boekje, prima product snel en makkelijk thuisbezorgd voor een super prijs!

Heel makkelijk te bestellen en snel geleverd

Milieubewust, open voor feedback, goede dienst na verkoop.

Snelle levering, prima prijs.

Goede priijzen goede kwaliteiten

Snelle Levering, precieze wat ik wilde , goede prijzen

Goede ervaring

Snelle levering, goede prijzen, groot assortiment. Alleen jammer dat de mascara die ik besteld heb, droog/leeg is aangekomen. Hij was ook niet geseald. Ik kon er niets mee.

prima uitgevoerde bestelling, wat wordt beloofd zijn ze ook nagekomen, en snel thuis bezorgd.

Prettig als alles soepel verloopt.

Zie bovenstaande

Fijne site

Goeie prijs en supersnelle levering

Geleverd wat ik besteld heb!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.