Aanrader

Double f online is veel voordeliger dan andere shops en kun je ook nog extra 5 procent extra korting aanvragen. Ik heb hier bv nog de Paradontax oude formule kunnen krijgen, en de haar mayonaise. Super snelle bezorging.

Top en hele snelle levering

Hele snelle levering. Geweldig product. Ben er blij mee.

Goedkoop en snel geleverd

Goed!

Goede ervaring.

Goede prijs verhouding. Snelle levering van de produken. Zeker de moeite waard om te bestellen.

Héél fijn, en snel geleverd.

Volgende dag mijn product al in huis.

Prima en snel geleverd

Prima prijs, snel geleverd

Prijs is gunstig. Aanbod ruim toereikend en dus voldoende keuze. Bestelling werd snel verzonden en dus ook geleverd.

uitstekend

goede kwaliteit, volledig in overeenstemming met verkoopadvertentie

Heel tevreden

Zeer tevreden met het product.

Snelle leveringen en perfecte prijzen

Beste prijs

Super prijs en snel in huis

Goede en snelle levering

Geweldig!

Dit is een heerlijke crème, vooral voor de zomer. Trekt snel in en ideaal voor onder de make-up.

Goede service en snelle levering. Ook de bezorging met DHL is prima.

Top!!

Mooie extensions voor een leuke prijs. Vlotte bezorging!!

Awesome

Goed spul

Super snelle levering, alles netjes

Helemaal top!

Prima verzorgd Vlotte levering en ondanks verzendkosten toch nog goedkoop

Kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar Parodontax oude smaak. Tevreden over de communicatie, goed op de hoogte gehouden, pakje netjes verpakt en snel in huis

Prima levering!

8 st. Lipinfinity lipstick van Max Factor besteld. De artikelen waren op de voorgestelde tijd geleverd. Goed verpakt. Een aanbeveling is op z'n plaats.

geen klachten

perfecte bedrijf

Wat ik besteld heb, heb ik goed ontvangen

Zoals ik het besteld heb, alles goed

Snelle levering zelfs nog wat extraatjes. Ga zeker vaker bestellen.

Scherpe prijzen met goede service

Zeer scherpe prijzen, makkelijk bestellen, goed verpakt en snelle levering.

Snelle levering en goede service

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.