Snelle levering, goedkope producten

L'Oréal eyeliners besteld, veeeellll goedkoper dan in de winkel. Snelle levering! Top!

Goede webwinkel

Snelle levering en producten naar wens

Niet veel informatie van het product

Ik heb de tuinkoffer in mekaar gezet en er is precies een dun laagje plastic over panelen. En is al op sommige plaatsen aan het afpellen. Is dit normaal? Moet ik dit er afhalen of niet?

Goede website, snelle levering.

Eenvoudig om te zoeken en te bestellen

Super service!

Had aantal lipsticks besteld. Er zat er 1 met een andere kleur tussen. Kan gebeuren. Gebeld met de klantenservice. Direct werd de lipstick met de juiste kleur nagezonden. De ‘foute’ kleur mocht ik houden! Dat noem ik nou echte service!!

Fijne producten, snel geleverd!

Mooie producten voor een prima prijs. Mijn bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd.

Inderdaad vandaag besteld, morgen geleverd.

Scherpe prijs voor merkartikelen.

Ik kocht een Philips scheerapparaat voor een zeer scherpe prijs. Bovendien had ik deze de volgende dag in huis.

Super snelle levering

Perfecte levering en product ervaring

Van bestellen tot leveren: TOP !

Overzichtelijke online winkel. Toffe acties. Zo besteld en snel geleverd.

Het product gebruikte ik al maar het is een stuk goedkoper. Verder had ik het snel binnen

4 prachtige L’Oreal Infallible lippenstiften besteld voor de laagste prijs ooit. Snel en netjes verzonden. Ik had nog een vraag, gemaild en gelijk antwoord. Super service

Grandioos.

Het bestelde product is prima, maar de bezorging is super snel. Dacht het op z'n minst twee dagen later hier in huis te krijgen, maar de volgende dag werd het voor 12.00 uur al bezorgd.

De bestelling werd snel geleverd en was helemaal compleet.

Snel in bezorging

Via de site van Double F Cosmetica mijn bestelling gedaan. Levering was keurig en snel!!

Netjes geleverd

Netjes geleverd zonder te lange wachttijd op pakket.

Heel goed uitstekend geen klachten er over

Heel goede service en altijd op tijd geleverd en goede kwaliteit van producten

Uitstekend, prijs kwaliteit en levering

Prima ga zo door

Product goed snelle levering

razend snel

De volgende dag al afgeleverd.Een aanrader!

Supper product

Prima snelle levering en geweldig fijn product!.

Snelle en voordelige service

Zeer voordelige prijzen , en snelle service aan huis ! Prima !

Goede service, snelle verzending

Bestelling binnen 1 werkdag keurig netjes ontvangen. Product zoals omschreven.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.