Heel goed en snelle versturing.

Goede prijs en snelle levering. Ook keurig verpakt. Aanrader!

Snel en gemakkelijk

Goede en snelle service en levering

Goede service !

Ik had één foundation te weinig geleverd gekregen. Gelijk opgelost , via mail had ik een keuze , art. nasturen of t bedrag terug laten storten. Accuraat, en snel afgehandeld! Top , ik kan niet anders zeggen.

Goedkoop en snelle levering

Helaas is alles snel uitverkocht op de site waardoor je maar een kleine keuze hebt.

Gemakkelijk

Zeer goede aanbiedingen

Snel geleverd en goed verpakt

Snel besteld en bezorgd

Tijdje gezocht naar ons product want alles word toch duurder .deze drogist had een super actie dus bestellen en bij een bepaald bedrag gratis thuis op de mat

Amazing Price and customer service! I will order from here for sure!

I bought Loreal eye serum, it was a great price than any other place and good customer service. Big two thumbs up.

Verdient de titel van beste prijs

*****

Prima service, correcte en snelle levering

Prima service, correcte en snelle levering

Goed product!

Vandaag besteld, morgen in huis! Doen wat ze beloven en heel goedkoop!!

de haarmatten zien er heel mooi uit zeer mooie kwaliteit en netjes geholpen

Supersnelle en goede levering

Duidelijke site, goede producten en perfecte, snelle levering

goedkoop en snel

Snel geleverd vrijdag besteld zaterdag in huis Goedkoop

Goeie product

Dat dit product laat je lichaam voelt supper

Makkelijk bestelen en snel geleverd. Wel jammer dat een aantal producten niet op voorraad zijn anders had ik meer besteld.

Snelle afhandeling

Product besteld- betaling gedaan - enkele dagen later product geleverd - snelle service !

Excellent product and excellent prices

I bought from double F for the first time. I was both happy and surprised looking at the prices they are so much cheaper than any other store. The delivery happened the next day. Very well packaged. Excellent service, highly recommended

Producten voor een scherpe prijs

Producten voor een scherpe prijs gekocht. Snelle levering

Leuke producten. Vlugge levering

SUPER

Helaas mocht ik de bestelling nog niet ontvangen

Zo gauw als ik de bestelling binnen heb zal ik u antwoorden m v g Mike van der blom

Producten super snel ontvangen

Snel en zorgvuldig

Goeie klantenservice

Goeie klantenservice

snelle reactie en levering

Voor het eerst besteld ..prima geregeld

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.