Goede en zeer vlotte levering

Vandaag besteld morgen geleverd

Topervaring! Snelle levering!

Perfecte ervaring met GSM-Hoesjes.be. Bestelproces verloopt gemakkelijk. Verzending is gratis en pakketje was snel ter plaatse. Sneller dan oorspronkelijk voorzien. Zeker een aanrader! Fijne eerste kennismaking met deze website.

veel keuze,kleine prijzen,snelle levering

keuze uit alle merken heel goede prijzen super snelle levering een echte aanrader

Gebruiksvriendelijk, vlot correct en snel geleverd

Mooie keuze, correcte beschrijving, super makkelijke en correcte afhandeling. Pluim voor "Dit is Belgisch"!

Perfect en oogt mooi!!

Alles is vlot verlopen bij het bestellen van dit prima gsm hoesje!

super , alles naar wens

alles verliep vlot en op tijd

voor herhaling vatbaar

realistische prijzen en zeer snelle levering, als ik nog iets nodig heb , bestel ik zeker weer bij jullie

heel tevreden

zeer vlotte levering

Vlotte levering

De goede kleur

Wat ik zocht !

Stevig en funny hoesje..beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen ..snelle levering Thanks

Zeer tevreden....

... met de aankoop van 2 IPad hoesjes

Snelle levering en voldoet aan verwachtingen

Goeie hoesjes, Snel geleverd

Correcte deal.

Alles naar wens.

Heel goede service

Niettegenstaande mijn verkeerde bestelling, alles zeer snel vervangen en rechtgezet. Het is wanneer er iets fout gaat dat je meestal de service ontdekt. Onberispelijk!

Correcte levering Goede kwaliteit

Vlugge, correct e service

Kwaliteit

Het hoesje beschermt heel goed

Met de hoes zijn de knoppen voor aan/uit en geluid minder goed te handhaven. Maar dat zal wel wennen. Belangrijk voor mij is de bescherming.

Stevig en mooi!

Positief! Heel snelle levering. Is zoals op de afbeelding, mooie kleur.

Snel en goed

Snelle levering en snelle verwisseling van het product.

Hoesje onmiddelijk gewisseld (was door mijn eigen fout verkeerde versie besteld) iPhone 7plus ipv 7

Na bestelling werd 1ste hoesje mij 2 dagen later in de post geleverd in envelop. Dan dadelijk gezien dat dat te groot was (voor iPhone 7plus ipv voor mijn iPhone 7) maar was mijn schuld bij het bestellen niet goed genoeg opgelet. Dadelijk firma op de hoogte gesteld en kreeg het juiste hoesje reeds 2 dagen later per post. Moest het foute hoesje terugzenden, met een envelop en daarop genoeg frankering. Dat ik moest frankeren was perfect o.k. voor mij, want zo'n snelle vervangservice krijg je nergens. Dus bedankt Moniek van GSM-hoesjes.

eerste bestelling per pc. leuke ervaring !!!

Oogt mooi , en voldoet geheel aan mijn verwachting , bestelling was zelfs een dag vroeger dan gepland .

Vlotte bestelling en levering

Mooie keuze, eenvoudige website, zeer snelle levering met BPost in de brievenbus.

Goed.

Goed.

Vlotte levering

Hoesje is perfect wat ik wilde

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith