Zeker geen 2e maal

Niet zoals beschreven en retourneren is op eigen kosten, dus voor een hoesje van bijv 15 euro gooi je het beter weg daar de verzending van BE naar NL al bijna 10 euro is.

snelle en vlotte levering

Alles verliep vlot.

klantvriendelijk en snel!

Tof dat er wordt geantwoord op een vraag van een potentiële klant en dat dit snel gebeurt! Ook het antwoord was zeer degelijk. De levering volgde ook zeer snel na de bestelling.

Redesign goed

Over het produkt zelf heb ik geen klachten.Wat ik wel even wou melden is dat ik had bijbetaald voor de track and trace optie Daar heb ik niets over gezien

Snel en correct. 11/10

Snel en correct. 11/10

kleur was niet zo als op het scherm was donkerder dan ik had gezien

Alles verloopt erg vlot.

Prima afhandeling

Zeer snelle correcte levering brievenbuspost

Prima, niets op aan te merken

Vlotte bestelling en vlotte levering, meer moet dat niet zijn!

Uitermate goede dienstverlening ook bij verkeerde bestelling

Door eigen fout bij opgave van het detail van het model paste het initieel geleverde hoesje niet. Na contact met de klantenservice ging mij een passend hoesje toegestuurd worden. Dit kwam maar niet terecht. Na een tweede contact met de klantenservice bevestigde men mij dat het tweede hoesje wel degelijk verzonden werd en dat men nog een derde hoesje zou versturen. Dit derde exemplaar kwam goed terecht, paste perfect. Echte aanbeveling. Ik dank "Moniek" van de klantenservice nog eens via deze weg. Hoop dat zij het te lezen krijgt.

mooi afgewerkte hoesjes

Daar ik al eerder een hoesje besteld ha, wist ik wat ik kon verwachten. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, zeker als je de prijs in rekening neemt.

Snel en correct

Handig hoesje. Bijzonder snel geleverd.

correcte service en snelle levering.

Kwaliteitsvol hoesje met klein praktisch minpuntje.

Mooi en kwaliteitsvol hoesje maar een net iets te dikke rand rond de GSM om comfortabel een lader of koptelefoon in te pluggen.

alles is goed verlopen

er is een levertermijn gezegd, maar werd veel vlugger geleverd.

Snel en degelijk hoesje.

snel en degelijk hoesje

top

snelle bediening en bij probleem snelle en correcte rechtzetting .

Snelle correcte dienstverlening

Ik bestelde een GSM-hoesje. Dit werd daags nadien geleverd zonder enige meerprijs. Eveneens was er een code voorzien die eventueel terugsturen eenvoudiger zou maken. Perfecte en correcte dienstverlening.

product voldoet aan de verwachtingen en snelle levering

zeer goed

Vlotte service

Alles snel en prima in orde

Alles perfect snel en duidelijk

Alles ok

service AAA+++

Snelle service en communicatie, mooi hoesje

Snelle levering en perfect inorde

Ik ben erg tevreden met GSM-Hoesjes.be

Ik ben erg tevreden over onze samenwerking met GSM-Hoesjes.be.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith