Snelle levering van een goed product

Mijn vrouwtje is er zeer tevreden mee en dat is wat telt

Perfect,vlugge levering

Eindelijk een bescherm glas gevonden voor mijn xiaomi mi note 10lite. Hij past heel goed en heb er geen last mee. Vinger afdruk werkt ook goed.

uitstekende service

correcte levering, zoals vermeld op de bestelbon.

Snelle, correcte en kwaliteitsvolle levering.

Alles wat ik verwachte.

Perfect!

Vroeger bestelde ik op Chinese websites omdat de Europese met woekerprijzen om de oren slaan. Ik ontdekte onlangs GSM-hoesjes die prijzen vragen die het niet meer de moeite maken om nog in China te bestellen, en weken te wachten op de levering. Eerlijke prijzen voor degelijk en perfect passend materiaal, en binnen de 24 uur geleverd. Dankuwel GSM-hoesjes.

Perfecte service

Omruiling bij deze leverancier, geen probleem, perfect afgehandeld

Top service!

Er bleek een productiefoutje in mijn tablethoesje te zitten, dat ik trouwens reeds op 1 werkdag ontvangen had (top). Ik maakte daarom een retouraanvraag en opnieuw kreeg ik zoals vermeld op hun website binnen 1 dag een positief antwoord met de boodschap dat ze dadelijk een vervanger zouden opsturen (opnieuw top). En inderdaad 1 dag later had ik een nieuw goed gemaakt hoesje. Dat is service na verkoop zoals het hoort!

Snel en correct

Goede service top

Goede service top ik ben heel content van jullie top

Snel en goed, al meermaals besteld.

Snel en goed, al meermaals besteld en steeds oké

Uitstekend !

Snelle levering !

correcte en vlotte afhandeling

alles positief

Fantastische service

Snelle en correcte levering.

Goed product, snel geleverd

Uitstekende prijs-kwaliteit, en snel geleverd

Snel geleverd, erg tevreden over kwaliteit

Ik bestel zeker opnieuw!

Het gsm hoesje kwam zelfs eerder toe dan door gegeven !

Uitstekende service

product doet volledig aan de verwachtingen + perfect fit + interessante prijs

Past perfect

Past perfect en is zoals ik mij voorstelde, alleen jammer dat er geen andere kleuren in voorraad waren.

Goede hoes, snelle levering

Het hoesje pas precies en werd snel thuisbezorgd.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Namiddag besteld. Volgende dag geleverd. Mooi hoesje veel keuze

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Het geleverde is in overeenstemming met website informatie. Puntje van aandacht: de 2 artikelen waren goed verpakt, maar de doos van GSM-hoesjes was weer te groot om in de brievenbus te gaan. Omdat we niet thuis waren tijdens de bezorging moesten we, 4 dagen later, het pakket(je) bij het Postkantoor ophalen.

Heel mooi hoesje en levering waas echt snel. Ik ben super tevreden

Heel mooi hoesje. Beantwoord helemaal aan mijn verwachtingen.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith