Prima al meerdere malen

Leuke en goede keuzes. Makkelijke bestellingsmogelijkheid. Geen account aan hoeven maken is prettig. Snelle bezorgservice.

Perfecte service

Snel en tijdig geleverd - zeer tevreden over het product

Alles top !!

Alles naar wens, snelle levering!! Alles top !!

Zeer snelle levering en hoesjes waren van zeer goede kwaliteit. Dus alles was dik in orde. Als ik nog hoesjes nodig heb zou ik hier direct opnieuw bestellen.

snel, overzichtelijk, alles zoals afgesproken

geen opmerkingen, vlotte transactie !

Snelle en vlotte sevice

Snelle levering en hoesje past perfect

Snelle levering , goede kwaliteit, kaartje erbij voor eventuele omruilring dus alles dik in orde!

Alles prima in orde.

Heb nooit online gekocht maar als ik een nieuwe gsm of iemand ken die één nodig heeft raad ik deze aan ben zeer tevreden

Goeie kwaliteit, zeer snelle levering Echt tevreden

Vlotte correcte levering van degelijk hoesje

De omwissel mogelijkheid bestempel ik zelfs als een zeer positief punt wat niet bij iedereen mogelijk is en vooral.......zonder discussie en een blijvende vriendelijke tussenkomst van leverende partij.

Snelle levering van de bestelde producten zoals voorgesteld in ontvangen e-mail. Alles mooi en goed ingepakt zodat er geen beschadigingen konden aankomen.

Accuraat

Op tijd en prijs waard

Prima service, redelijke kwaliteit

Per ongeluk verkeerd hoesje besteld, kosteloos en zonder retour sturen de juiste gekregen. Kwaliteit hoesje niet uitmuntend, maar is in orde.. Er zit een 'klepje' aan oplaadpunt onderaan GSM welke niet sluit, zit beetje in de weg.. vind niet noodzakelijk dus eraf gesneden

Degelijk ! Vlotte en snelle levering !

Heel tevreden ! Snelle levering en hoesje is uit degelijk materiaal gemaakt en mooi !

Vlotte en correcte levering!

Aangenaam

Alles naar wens

Zowel, de bestelling, als verpakking en levering zijn naar wens verlopen.

Ultrasnel geleverd

Kwaliteit product aan attractieve prijs, en snelle levering.

Snelle en correcte service!

Meteen na de bestelling ontving ik al de factuur voor in de boekhouding. Snelle en vlotte levering.

zeer snelle service!!

Ik heb zelden zo'n goede service en duidelijke communicatie gehad zoals jullie hebben gedaan. Bedankt hiervoor! Jullie verdienen een dikke pluim!

Top Service!

De zaterdag mijn bestelling geplaatst en de levering verliep zoals gemeld. Op dinsdag mijn bestelling ontvangen conform met mijn bestelling! Zal zeker bij een volgende aankoop beroep doen op GSM hoesjes.be Uiterst tevreden van het hoesje!

Snel en goed.

Heb een minder courante gsm waardoor het moeilijker is om een hoesje te vinden. Nu was het direct het juiste hoesje en dit op 1 dag.

formidabel

Vlotte afhandeling en geen enkel probleem, zelfs niet in deze tijden.

Tevreden van product en levering..

Alles is verlopen zoals afgesproken , meer moet dat niet zijn..

Heel tevreden past perfect een correcte en goede verzending

een goede en correcte ontvangst

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith