Uitstekende alles in een

Heel gemakkelijk te gebruiken

snelle levering. Prima hoesje

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Nog nooit zo’n goede service gehad

Snelle levering!! We hadden een foute maat besteld. Toen we vroegen om dit in te ruilen kregen we onmiddellijk een antwoord en de volgende dag de correcte maat in de bus! Wij zijn enorm tevreden.

Perfect alles geregeld

Goeie kwaliteit

top kwaliteit en service

top kwaliteit en service

Zeer vlotte service

Reeds meerdere keren gebruik gemaakt van deze firma en telkens werd het gekochte product geleverd zoals afgesproken. Helaas 1x een licht beschadigd product ontvangen wat door GSM-Hoesjes.be meteen werd vervangen. Zeer snelle reactietijd op vragen, heel klantvriendelijk, super service, kortom zeker een aanrader!

Levering was zoals aangekondigd

Kei tof hoesje

mooie keuzes aan democratische prijzen

Een snelle en correcte levering! Proficiat daarvoor!

D2

Goed en vlug

Ideaal.

Dag later bezorgd

Dag later bezorgd als eind datum,mede door corona dus dat ligt niet aan gsm hoesjes. Gemaild met gsm hoesjes en op tijd en een correcte antwoord terug gehad. Hoesje is netjes en past precies. Zeer tevreden.

Top! Leuke en originele keuze, top kwaliteit, snelle levering

Service en snelheid OK, kwaliteit product minder

Correcte communicatie na bestelling, ook snelle levering conform afspraken. Gekozen voor bijbetaling om een tracking te hebben, maar die bleek er niet te zijn. Dus extra betaald voor niks. Gelukkig geen grote som. En het bestelde GSM-hoesje bleek toch niet helemaal overeen te komen met de omschrijving op de website, o.a. mbt de geïntegreerde magneet die het hoesje netjes dicht moet houden. Die magneet doet zijn werk absoluut niet, terwijl een vorige versie van een ander merk dat wél perfect deed. Globaal gezien dus een beetje gemengde gevoelens, vandaar ook maar 3 sterren.

Top en snel geleverd

Netjes en snel afgeleverd

Kwaliteitsvol hoesje!

Geweldig hoesje , degelijke kwaliteit dat ook nog eens mooi oogt. Een aanrader!

Ok

Ok

Correct en vlug

Alles volgens bestelling, vlugge verzending

Perfecte vorm

Perfecte vorm en ligt goed in de hand.

Alles naar wens!

Oké!!

volledig naar wens

stipte levering

Snelle levering. Uitstekende service

Correcte en snelle levering van een artikel dat in geen enkele winkel te krijgen was.

Goede schermbeschermer

Kleefde goed en ziet er stevig uit.

Super snel,niet goed direct geld terug

Erg goed

Perfect product en perfecte service !!

Alleen maar positieve kanten aan deze bestelling, waarvoor dank.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith